GTA5 Skyfall Uçma Hilesi ✈ PS3 ve PS4 ⋆ Oyun.News

GTA5 Skyfall Uçma Hilesi ✈ PS3 ve PS4

0 Oy 0/5 Puan

Bir anlamda uçma hilesi de diyebileceğimiz Grand Theft Auto 5 skyfall serbest düşüş hilesi kodlarını aşağıda metin olarak ve daha kolayca girebilmeniz için özel olarak hazırladığımız görsel üzerinde de bulabilirsiniz.

GTA5 skyfall hilesini aktive etmek için Playsation 3 veya Playstation 4 kontrol tuşları ile hile şifre kodlarını hatasız ve hızlı bir şekilde girmeli ve ardından start tuşuna basmalısınız.

GTA5 uçma hile kodlarını doğru girdiğiniz takdirde ekranın üstünde hile etkinleşme uyarısını görebilirsiniz. Skyfall diğer adıyla GTA5 uçma hilesi aktifleştiğinde gökyüzünden serbest düşme halinde oyuna başlıyorsunuz ve yönünüzü belirleyerek iniş yapıyorsunuz.

Hileleri etkinleştirmenin bir diğer yolu da kod yerine hile cep numarasını telefondan girmek. GTA5’i oynadığınız oyun platformu üzerinde tanımlı cep telefonunuz üzerinden gireceğiniz skyfall cep telefonu hile numarasını aşağıda bulabilirsiniz.

Grand Theft Auto 5 Skyfall Serbest Düşüş Uçma Hilesi Şifreleri:

L1, L2, R1, R2, Sol, Sağ, Sol, Sağ, L1, L2, R1, R2, Sol, Sağ, Sol, Sağ

GTA5 Cep Telefonu Skyfall Hile Kodları (PS4):

1-999-759-3255 (SKY-FALL)

Grand Theft Auto 5 Skyfall Cheat Codes:

L1, L2, R1, R2, LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT, L1, L2, R1, R2, LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT

GTA5 Skyfall Uçma Hilesi PS3/PS4

Grand Theft Auto 5 oyununda kullanılan tüm Playstation 3, Playstation 4, Xbox One ve Xbox 360, PC/bilgisayar hileleri ile GTA serisi oyunlar hakkında bilgi, haber ve incelemeleri bağlantıda bulabilirsiniz.

GTA 5 🖥 Bilgisayar Hileleri ve 📱 Telefon Numaraları

GTA 5 bilgisayar hile kodlarını ve bilgisayarda kullanılan telefon hile numaralarının tamamını aşağıda bulabilirsiniz. ...

GTA 5 PlayStation 🎮 Hileleri

GTA 5 PlayStation hilelerinin tamamını, hilelerin girilmesi için gerekli kod, şifre ve cep telefon numaralarını ...

GTA 5 XBoxOne ve XBox360 🎮 Hileleri

XBox One ve XBox 360 oyun platformlarında kullanılan GTA 5 hilelerinin tam listesini, hilelere ait kod ve şifreler ile ...

 

Beğen+1
0 Oy 0/5 Puan
DMCA Protection Status
Veteran Soldier
Veteran Soldier

Yazılarını sosyal medya platformlarınızda paylaşmanızdan, sitede sörf yapmanızdan ve yorum yazmanızdan memnuniyet duyan bir website editörü ve amatör Call of Duty oyuncusu...

Yorumlarınızı bekleriz...

Yorum Yap, İnceleme Yaz

Oyun.News
Logo