Call of Duty: Modern Warfare (2019) Your NAT Type Strict, Moderate Hatası ⋆ Call of Duty: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty: Modern Warfare (2019) Your NAT Type Strict, Moderate Hatası

5 Gönderi
2 Üye
3 Beğeni
201 Ziyaret
Gönderiler: 3
Konu Sahibi
(@nerovinci)
Onbaşı
[#981]

Merhaba, COD Modern Warfare 2019 için görsellerdeki ayarları yaptım ama Nat Type: Open gözükmüyor. Yerel kullanıcı bölümüne ip adresimi de yazıyorum. Ama olmuyor. Belli ki yanlış yapıyorum.

Call of Duty Modern Warfare 2019 Your NAT Type Strict, Moderate Error

Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Call Of Duty Modern Warfare 2019 Nat Type Error 1

Call Of Duty Modern Warfare 2019 Nat Type Error 2

Call Of Duty Modern Warfare 2019 Nat Type Error 3

Call Of Duty Modern Warfare 2019 Nat Type Error 4

Call Of Duty Modern Warfare 2019 Nat Type Error 5

Call Of Duty Modern Warfare 2019 Ports

4 Yanıt
Gönderiler: 3279
(@administrator)
General

Görselde de verdiğiniz aşağıdaki Call of Duty: Modern Warfare 2019 port ve port aralıklarını HG255s modeminizin arayüzünden doğru girdiğinizden emin olunuz.

Verdiğiniz görseller arasındaki port ayarlarınızda local IP numaranız boş görünüyor. Huawei HG255s modemime ait arayüzden sizin için aşağıdaki görselde görebileceğiniz örnek TCP: 27014-27050 port ayarı oluşturdum, yerel kullanıcı ayar kısmına kendi local IP numaranızı girmelisiniz.

Local/Yerel IP Numarası Nedir, Nasıl Bulunur? başlığından yararlanarak modem arayüzündeki Call of Duty: Modern Warfare 2019 port ayarlarına doğru local IP adresinizi girdiğinizden emin olunuz.

Modeminize tüm port açma ayarlarını girdikten sonra yapmış olduğunuz bu işlemlerin tam anlamıyla etkin hale gelmesi için Flush DNS Nedir, Nasıl Yapılır? DNS Önbelleği Nasıl Temizlenir? başlığından yararlanarak flush DNS işlemi yapınız, modeminizi ve sisteminizi yeniden başlatınız.

NAT Type sorununun devam etmasi halinde sitemizde benzer oyunlar için açılmış detaylı anlatımları bağlantılardaki NAT Ayarları Nasıl Yapılır? ve Port Açma Nasıl Yapılır? kategorilerinden inceleyiniz. Herhangi bir sorunuz olursa lütfen belirtiniz, mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışalım.

Call of Duty: Modern Warfare (2019) PC Portları:

• TCP: 3074, 27014-27050
  • UDP: 3074, 3478, 4379-4380, 27000-27031, 27036

Call of Duty: Modern Warfare (2019) Playstation Portları:

• TCP: 1935, 3478-3480
  • UDP: 3074, 3478-3479

Call of Duty: Modern Warfare (2019) XBox Portları:

• TCP: 3074
  • UDP: 88, 500, 3074, 3075, 3544, 4500

Call Of Duty Modern Warfare 2019 Hg255s Port Ayari

Gönderen: @nerovinci

Merhaba,

COD Modern WArfare 2019 için görsellerdeki ayarları yaptım ama not:open gözükmüyor. Yerel kullanıcı bölümüne ip adresimi de yazıyorum. Ama olmuyor. Belli ki yanlış yapıyorum.

Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Cevap
1 Yanıt
(@nerovinci)

Onbaşı

İlginiz için teşekkürler. Local IP mi doğru girmişim. Öncelikle Flush dns işlemi yapmak istedim fakat ipconfig/release kısmında ''The operation failed as no adapter is in the state permissible for this operation.'' uyarısı alıyorum.

Flush DNS konusunda, örnek resimde ipconfig/release yaptıktan sonra IPv6 ile ilgili bir satır var. Ben de IPv6 kapalı gözüküyor. Onunla ilgili olabilir mi? Görselini ekliyorum.

Ek olarak UDP kısmında sadece 4379-4380 olanı yaptım.

UDP: 3074, 3478, 4379-4380, 27000-27031, 27036

Üst satırda sizin gösterdiğiniz bütün portları mı tek tek udp kısmına mı girmem gerekiyor?

Windows 10 Ipv4 Ipv6 Ag Ayarlari

Cevap
Gönderiler: 3279
(@administrator)
General

Komut İstemi (CMD) üzerinden ipconfig/release komutu verdiğinizde aldığınız ''The operation failed as no adapter is in the state permissible for this operation.'' hatası çözümü için ''Komut İstemi (CMD)'' uygulamasını yönetici olarak başlatmanızı önerebilirim.

IPv6 ayarının kapalı olmasının hataya kaynaklık ettiğini düşünmüyorum ama yine de açık olarak ayarlamanızı tavsiye ederim.

Call of Duty: Modern Warfare (2019) PC portlarından hem TCP hem de UDP için olan port ve port aralıklarının tamamını açmanız gerekir. TCP ve UDP için birbiriyle aynı olan 3074 portunu ayrı ayrı yapılandırmak yerine arayüzdeki Protokol: satırından TCP/UDP olarak seçerek ayarlayabilirsiniz.

Ayrıca DNS ayarlarınızı otomatik olarak atanacak şekilde ayarlayınız.

Cevap
Konu Sahibi
(@nerovinci)
Onbaşı

Dediğiniz gibi portların hepsini açınca Call of Duty: Modern Warfare NAT Type:Open oldu. Çok teşekkür ederim destekleriniz için 🙂

Cevap
Oyun.News
Logo