Bildirimler
Tümünü temizle

Your CPU Does Not Meet the Minimum Specification for Running Call of Duty Modern Warfare

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Beğeniler
334 Ziyaretler
(@yekwolf)
Gönderiler: 2
Er
Konu Sahibi

Call of Duty Modern Warfare your cpu does not meet the minimum specification hatası konusunda yardımcı olacak biri var mı? Boş yere 85 gb indirmiş olmayalım.

AMD_Phenom(tm)_II_X4_20_Processor 12gb ram 1050 GPU

ERROR: Call of Duty Modern Warfare (2019) Your Cpu Does not Meet the Minimum Specification for Running ...

Call Of Duty Modern Warfare Your Cpu Does Not Meet The Minimum Specification Hatasi

Gönderildi : 19 Mart 2020 02:10
(@administrator)
Gönderiler: 2909
General Admin

12 Gb. ram ve NVidia GeForce GTX 1050 ekran kartınız bağlantıdaki Call of Duty Modern Warfare (2019) Sistem Gereksinimlerini karşılıyor.

AMD Phenom II X4 20 2.8 GHz. işlemcinizi özellikle incelediğimde 4 çekirdekli olduğunu ve 64-Bit mimarisine sahip olduğunu görebiliyoruz. Yani en azından düşük ayarlarda da olsa ya da en azından Your CPU Does Not Meet the Minimum Specification hatası vermeden oyunu açması gerekiyor.

Bu nedenle aldığınız Your CPU Does Not Meet the Minimum Specification hatasının donanım yetersizliğinden değil de işletim sisteminizden kaynaklandığını düşünüyorum.

Kullandığınız işletim sisteminin 32-Bit (x86) / 64-Bit gibi hangi mimariye sahip olduğunu yazabilir misiniz? İşletim sistemi de dahil tüm donanım ve yazılım bilgilerini bağlantıda özelliklerini ve indirme bağlantısını bulabileceğiniz Speccy Free yazılımı ile öğrenebilirsiniz.

Amd Phenom Ii X4 20 Specs

Call Of Duty Modern Warfare Your Cpu Does Not Meet The Minimum Specification Hatasi

Gönderen: @yekwolf

Call of Duty Modern Warfare your cpu does not meet the minimum specification hatası konusunda yardımcı olacak biri var mı? Boş yere 85 gb indirmiş olmayalım.

AMD_Phenom(tm)_II_X4_20_Processor 12gb ram 1050 GPU

ERROR: Call of Duty Modern Warfare (2019) Your Cpu Does not Meet the Minimum Specification for Running ...

Gönderildi : 19 Mart 2020 11:54
(@yekwolf)
Gönderiler: 2
Er
Konu Sahibi

win 10 pro 64bit

Gönderildi : 19 Mart 2020 21:39
(@administrator)
Gönderiler: 2909
General Admin

Win 10 Pro 64-Bit yanıtınıza göre işletim sistemi ve işlemcinizden kaynaklanmaması gerekir şeklinde düşünüyordum ama daha sonra Call of Duty Modern Warfare your CPU does not meet the minimum specification hatası ile ilgili olarak yaptığımız paylaşıma Facebook grup sayfası üyelerimizden Durmuş Gürkan Şeker'den gelen yorumdan bağlantıdaki Reddit sayfasında da tartışılan AMD Phenom II işlemcilerin SSE4.2 komut sistemini desteklemediği bilgisini aldık maalesef.

Bu yüzden sisteminiz 64-Bit desteğe sahip olsa da AMD Phenom II işlemcinizin Call of Duty Modern Warfare sistem gereksinimlerinden hariç bırakıldığı anlaşılıyor, bu nedenle oyunu oynama imkanınız bulunmuyor maalesef.

Gönderen: @yekwolf

win 10 pro 64bit

Gönderildi : 20 Mart 2020 02:22