Call of Duty 2 Multiplayer Oynama Rehberi ⋆ Sayfa 2 ⋆ Call of Duty 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 2 Multiplayer Oynama Rehberi

106 Gönderi
26 Üye
17 Beğeni
143.2 K Ziyaret
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty 2 multiplayer serverlerde set g_spectate_allow_full_chat "0", set cg_teamChatsOnly "1" vb. komutlarla oyuncuların chat/konuşmaları engellenebiliyor. Girdiğiniz CoD2 oyun sunucusunda chat ayarının kapatılmış olmadığından eminsiniz değil mi?

Cevap
Gönderiler: 3
(@spartacus)
Er

kardes sorunu duzelttim ilgilendiginiz icin tesekkurler

Cevap
Admin
(@administrator)
General

Önemli değil, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık 🙂 Aynı sorunla karşılaşabilecek oyunculara yardımcı olması amacıyla mümkünse Call of Duty 2 multiplayer chat sorunu çözümünü nasıl sağladığınızı bildirebilir misiniz? Teşekkürler.

Cevap
Gönderiler: 10
(@alp_1147)
Onbaşı

Merhaba önceden internet cafede call of duty 2 online oynayanları seyrederdim çok hoşuma giderdi, şimdi evde bende oynamak istiyorum.

Şu an Call of Duty 2'yi indiriyorum 15 dk.sı falan kaldı online diğer oyuncularla oynamak için. Ne indirmem lazım? Nasıl bir ayarlama yapmam, lazım  detaylıca anlatır mısınız?

Cevap
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty 2 multiplayer oynayabilmek için öncelikle bağlantıdaki Call of Duty 2 kategorisinde bulunan konuları inceleyin. Call of Duty 2 multiplayer rehberinde yazılan patch işlemlerini uygulayın.

Punkbuster aktif sunuculara girmek istiyorsanız Call of Duty 2 Punkbuster Oyun Gösterme Sorunu başlıklı konuda yazılanları aşağıdaki videodan da yararlanarak yapınız. CoDTurkiye Oyun Sunucuları ve Server Kuralları kategorisini inceleyin. Ayrıca CoD2 multiplayer ile bir sorunla karşılaşırsanız buradan bildirdiğinizde yardımcı olmaya çalışalım.

CoDTurkiye Call of Duty 2 ve Call of Duty 4 oyun sunucuları listesini aşağıdaki bağlantılarda bulabilirsiniz. Özellikle dün açılan CoD2 eXreme Mod servere bekleriz 🙂

Call of Duty 2 Kategorisi

Call of Duty 2 Save Game Dosyası

Call of Duty 2 Punkbuster Oyun Gösterme Sorunu

CoDTurkiye Call of Duty 2 ve Call of Duty 4 Oyun Sunucuları Listesi

CoDTurkiye Call of Duty 2 ve Call of Duty 4 Oyun Sunucuları Online Durumu

Cevap
Sayfa 2 / 17
Oyun.News
Logo