Call of Duty 4 Modern Warfare Multiplayer Oynamak ⋆ Sayfa 10 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 4 Modern Warfare Multiplayer Oynamak

61 Gönderi
20 Üye
16 Beğeni
171.2 K Ziyaret
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty 4 Modern Warfare multiplayer oynamak için yapılması gereken işlemler ile Xfire alternatifi uygulamaları konunun başında bulabilirsiniz. TR lokasyonunda artık nadiren server açılıyor, şu an için kontrol ettiğimde 1 adet mevcut. Yabancı sunucuların sayısı 2000 civarında ve doluluk oranına göre ilk 200 sunucunun herbirindeki oyuncu sayısı 10'dan fazla.

Not: Açmış olduğunuz konu başlığı bu başlık ile birleştirildi, bilginize.

Call of Duty 4: Modern Warfare oynardım birkaç sene önce Xfire'dan, oldukça zevkli maçlar olurdu.

Xfire ölmüş galiba, şu an hangi programla nerede oynanabilir? Yoksa artık kimse oynamıyor mu?

Forumda bilgi verilmiş mi diye baktım ama hiçbir şey anlaşılmıyor.

Cevap
Gönderiler: 1
 Oath
(@oath)
Er

Merhaba arkadaşlar, konuyu doğru yere açmışımdır umarım. İlk başta ne yapacağımı ya da ne okuyacağımı bilemedim. Ben Call Of Duty 4'ü online olarak oynamak istiyorum. 2 de olabilir. Acaba oyunu online oynamak için oyunun orjinal olması mı gerekiyor? Orjinal olmayan oyunda, aynı Counter Strike'daki gibi serverlara girip online oynamam mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl oynayabileceğimi anlatırsanız çok memnun olurum.

Cevap
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty 4 Modern Warfare oyununu online oynayabilmek için gerekli bilgileri bu konu başlığının ilk sayfasında bulabilirsiniz, anlatılanları uyguladığınızda multiplayer oynayabilirsiniz. CoD4'te cra*ked serverler bulunduğundan orjinal oyunu olmayanlar da multiplayer oynayabiliyorlar.

Call of Duty 2 multiplayer oynama ile ilgili rehberi ise bağlantıda bulabilirsiniz.

Not: Açmış olduğunuz konu ile ilgili bir başlık mevcut olduğundan bu konu ile birleştirildi, bilginize.

Merhaba arkadaşlar, konuyu doğru yere açmışımdır umarım. İlk başta ne yapacağımı ya da ne okuyacağımı bilemedim. Ben Call Of Duty 4'ü online olarak oynamak istiyorum. 2 de olabilir. Acaba oyunu online oynamak için oyunun orjinal olması mı gerekiyor? Orjinal olmayan oyunda, aynı Counter Strike'daki gibi serverlara girip online oynamam mümkün mü? Eğer mümkünse nasıl oynayabileceğimi anlatırsanız çok memnun olurum.

Cevap
Gönderiler: 1
(@enes-oktay)
Er

Punkbuster kurulu hersey guncel ama serverlıste gırıyorum serverler gelıyor fakat boş ve pınglerı 999 falan serverlere gırıyorum boş kımse yok nerede yanlış yapıyorum cevaplarsanız sevınırım oyun surumu 1.8

Cevap
Admin
(@administrator)
General

Oyunu yönetici olarak çalışacak şekilde ayarlayınız. Böylece multiplayer sunucuları refresh yaptığınızda servercache.dat dosyasına serverlerin bilgileri yazılabilir ve sağlıklı bir şekilde ''Join'' menüsünde listelenebilirler.

Eğer servercache.dat dosyası oluşmamışsa bağlantıdan indirip verdiğim örnekteki gibi Call of Duty 4 ana oyun klasörüne atınız. Ayrıca güvenlik duvarınızın ya da yazılımlarınızın oyunun internete bağlanmasını engellemediğinden emin olunuz.

D:/Activision/Call of Duty 4/servercache.dat

Call of Duty 4 servercache.dat: DOWNLOAD

Punkbuster kurulu hersey guncel ama serverlıste gırıyorum serverler gelıyor fakat boş ve pınglerı 999 falan serverlere gırıyorum boş kımse yok nerede yanlış yapıyorum cevaplarsanız sevınırım oyun surumu 1.8

Cevap
Sayfa 10 / 12
Oyun.News
Logo