Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU) ⋆ Sayfa 104 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU)

519 Gönderi
81 Üye
0 Beğeni
249.4 K Ziyaret
Gönderiler: 2
(@kalfa37)
Er

Neden bilmiyorum biraz önce ban aldım sonra bu forumu buldum kayıt oldum.

Yardımcı olabilirseniz.

Cod4 You Have Been Permanently Banned This Server Error

Cevap
Gönderiler: 3280
(@administrator)
General

Verdiğiniz ekran görüntüsüne göre en son oynamış olduğunuz Call of Duty 4 server admininden kalıcı ban yediğiniz anlaşılıyor. Ban gerekçesi olarak nadorix denmiş, ne anlama geldiğini bilmiyorum ama sizi banlayan adminin nicki olabilir.

Halihazırda bizim oyun sunucumuz mevcut değil. Hangi serverde ''Call of Duty 4 You Have Been Permanently Banned From This Server'' ban uyarısını alıyorsanız o serverin varsa web sitesi ya da face sayfası vb. kanallardan iletişime geçmenizi ve haksız olduğunu düşündüğünüz banın kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

Neden bilmiyorum biraz önce ban aldım sonra bu forumu buldum kayıt oldum.

Yardımcı olabilirseniz.

Cevap
Gönderiler: 2
(@kalfa37)
Er

Verdiğiniz ekran görüntüsüne göre en son oynamış olduğunuz Call of Duty 4 server admininden kalıcı ban yediğiniz anlaşılıyor. Ban gerekçesi olarak nadorix denmiş, ne anlama geldiğini bilmiyorum ama sizi banlayan adminin nicki olabilir.

Halihazırda bizim oyun sunucumuz mevcut değil. Hangi serverde ''Call of Duty 4 You Have Been Permanently Banned From This Server'' ban uyarısını alıyorsanız o serverin varsa web sitesi ya da face sayfası vb. kanallardan iletişime geçmenizi ve haksız olduğunu düşündüğünüz banın kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

teşekkür ederim serverın ne adını biliyorum ne adresini sadece tıklar girerdim hiç bakmamıştım nasıl öğrenebilirim adını ?

Cevap
Gönderiler: 3280
(@administrator)
General

Favorilere eklediyseniz ya da oyunun Join Game > Join Server > Internet listesinden refresh deyip baktığınızda serverin adını hatırlarsanız olur ancak.

teşekkür ederim serverın ne adını biliyorum ne adresini sadece tıklar girerdim hiç bakmamıştım nasıl öğrenebilirim adını?

Cevap
Sayfa 104 / 104
Oyun.News
Logo