Hiç girmediğim bir Call of Duty 4 server den ban yedim neden ve nasıl kurtulabilirim... Ve X-fire da sizin server ları bulamıyorum... lütfen ardım edin. Teşekkürler.
Call of Duty 4'te kullandığınız key global punkbuster ban yediyse pb aktif hiç bir CoD4 oyun sunucusuna girmezsiniz, bu durumda oyunun multiplayer options bölümünden yeni key girmeniz gerekiyor. CoD4 servere girmek istediğinizde aldığınız ban hatasının resmini konuya ekleyebilirseniz daha iyi inceleyebiliriz. Ayrıca Call of Duty 4 oyununuzda punkbuster yüklü değilse aşağıdaki bağlantıda çözümünü bulabilirsiniz.
CoDTurkiye sunucularının güncel listesini ve online/offline durumlarını bağlantıdan takip edebilir, IP/Port numaralarını manuel olarak xfire'da ekleyebilirsiniz. Halihazırda aktif durumdaki sunucularımızı xfire üzerinde listelemenize rağmen göremiyorsanız yüklü oyununuzu son versiyon resmi yamalarını yapmanız gerekiyor. Call of Duty resmi patch'ler ile Call of Duty serisi Türkçe yamaları bağlantıdaki CoDPatch kategorisinde bulabilirsiniz.
Call of Duty 4 Punkbuster Update Hatası Çözümü
Hiç girmediğim bir Call of Duty 4 server den ban yedim neden ve nasıl kurtulabilirim... Ve X-fire da sizin server ları bulamıyorum... lütfen ardım edin. Teşekkürler.
Ben online cod-4 modern warfare oynamaya çalışıyorum sitede yazanları yaptım 1.6 ve 1.7 patch'lerini yaptım ve oyunun çoğu server'ına giremiyorum. Aldığım uyarı ise şu şekilde.
Call of Duty 4 Error: You Are Permanently Banned From This Server
Your GUID is: 50a15a0a
Reason for this ban: the admin has given no reason
Çok uğraştım yapamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Call of Duty 4 sunucularına girerken aldığınız ''Permanently Banned From This Server'' hatası büyük ihtimalle kullandığınız keyin başka oyuncu/oyuncular tarafından daha önceden kullanılarak hile yapmaları nedeniyle banlandığı düşüncesindeyim. CoD4 multiplayer seçeneklerinden hata giderilene kadar banlanmamış bir key numarası girip sunucularda denemeniz gerekli. Sonucunu bildirebilirseniz memnun oluruz.
Ben online cod-4 modern warfare oynamaya çalışıyorum sitede yazanları yaptım 1.6 ve 1.7 patch'lerini yaptım ve oyunun çoğu server'ına giremiyorum. Aldığım uyarı ise şu şekilde.
Your GUID is: 50a15a0a
Reason for this ban: the admin has given no reasonÇok uğraştım yapamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Call of Duty (özellikle 2,4,5,mw2,mw3) herhangi biri veya tüm serisi olan ban yemiş steam hesabı aramaktayım.