Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU) ⋆ Sayfa 101 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU)

519 Gönderi
81 Üye
0 Beğeni
247.9 K Ziyaret
Gönderiler: 77
(@highflyer)
Uzman Çavuş

arkadaşlar hozocozef midir neyse onun gerçek yüzünü gördükten sonra ben enemydown un suçsuz olduğunu düşünüyorum.

Cevap
Gönderiler: 3280
(@administrator)
General

Serverde bahsettiğiniz nick ile banlı gözüken oyuncu mevcut değil. Sorununuz devam ediyorsa formata uygun olarak tekrar konu açınız.

Cevap
Gönderiler: 28
(@ersunca)
Çavuş

CoD4 RotU2 serverde oynarken tek seferde 11-13-15 gibi kill alıyordum en son 15 kill aldım beni oyundan tempban olarak ban attıığını gördüm. daha önce ffc de iken çoğu arkadaş ve oyuncunun başına bu durum gelmişti hatta çoğu sorunu çözememişti. ilk attığında aşağıdaki gibi oldu ya tempban ya ban yazdı

Cod 4 Rotu2 Server Tempban Hatasi

sonraki girdiklerimde player kick yazıyor

Cod 4 Rotu2 Server Player Kicked Hatasi

Cevap
Gönderiler: 3280
(@administrator)
General

Dün ve öncesinde sorunu bildirdiğinde çözüm için; her ihtimale karşın ban.txt dosyasını boşalttım, CoD4 Rotu2 servere ait hafıza/log dosyasını sildim ve serveri yeniden başlattım, yani server kız gibi oldu :D, ilk gün açılmış gibi ve hafızasında hiç bir bilgi kalmadı yani.

Buna rağmen sorun devam ettiğine ve yaptığım işlemler neticesinde server taraflı olamayacağına göre bilgisayarında kurulu oyun yolundaki ctrrotu mod klasöründe bulunan .iwd dosyaları dışındaki tüm dosya ve klasörleri silerek servere girmeyi denemeni önerebilirim.

CoD4 RotU2 serverde oynarken tek seferde 11-13-15 gibi kill alıyordum en son 15 kill aldım beni oyundan tempban olarak ban attıığını gördüm. daha önce ffc de iken çoğu arkadaş ve oyuncunun başına bu durum gelmişti hatta çoğu sorunu çözememişti. ilk attığında aşağıdaki gibi oldu ya tempban ya ban yazdı

Cod 4 Rotu2 Server Tempban Hatasi

sonraki girdiklerimde player kick yazıyor

Cevap
Gönderiler: 37
(@zenderia)
Çavuş

C:Program Files (x86)ActivisionCall of Duty 4 - Modern WarfareplayersprofilesZenderiamods adresinde ki ctrrotu klasörünü silin. Daha sonra oyuna tekrar bağlanın. Tabi levelinizin gideceğini unutmayın.

Cevap
Sayfa 101 / 104
Oyun.News
Logo