gukkan senin gibilerin hayatta alıp veremediği çok şey var önce kendi kişilğinle sorunlarını hallet olgunlaştığın zaman cevap vereceğim sana
hozocozef işte orda dur o lafı edersen karşına ben dikilirim.10 tane hozocozef 1 gukkan etmez.sanki sen çok kişilikli bir insansında burda boş boş yazılar yazıyorsun.özrü kabahatinden beter.özrün sende kalsın bizim boş muhabbet edecek insanlara ihtiyacımız yok.
KONU KİLİT LÜTFEN
Sen bizim serverimize ALT TARAFI bir hileyle girip buna eğlence de;sonra da bana olgunluktan bahset.Bence sen adını bile artık unuttuğum pis olan serverde oyna burda dürüst insanlar oynar çünkü hadi.
sana değiştiğini kanıtlama fırsatı tanındı . . . sen bu fırsatı bizim eski admin imize saldırarak değerlendirmeyi seçtin . . . bu senin tercihindir . . . bizim tercihimizde adminliğimizi yapmış eski klan arkadaşımıza toz kondurmamaktır . . . konu kilitlendi . . . .
Arkadaşlar...bu şekilde konuşma ve tutum sergilerseniz her ikinizde sw den banlanirsiniz...Üsluba dikkat lütfen...Yetkili admin mutlaka konuya dahil olucaktır