Modern Warfare 3 Oyun Yükleme Hataları ve Çözüm Önerileri ⋆ Sayfa 2 ⋆ Call of Duty 8: Modern Warfare 3 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Modern Warfare 3 Oyun Yükleme Hataları ve Çözüm Önerileri

42 Gönderi
15 Üye
1 Beğeni
33.3 K Ziyaret
Gönderiler: 1
(@karabyk)
Er

Sistemim bu arkadaşlar. Modern Warfare 3 kaldırır mı?
İşlemci: AMD Athlon X2 245 processor 2.90 GHz.
RAM: 4 Gb.
İşletim sistemi: 64 bit işletim sistemi
Ekran kartı: NVidia GeForce 9500 GT
Yardım eder misiniz?

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

AMD Athlon II X2 245 Core2 2.90 GHz. işlemci, 4 Gb. ram ve NVidia GeForce 9500 GT 1 Gb. 128-Bit GDDR3 DirectX 10 Shader 4.0 ekran kartından oluşan sisteminiz Modern Warfare 3 Sistem Gereksinimleri değerlerine yakın özelikler taşıyor. Normal/medium ayarlar civarında oynatır diye tahmin ediyorum.

Sistemim bu arkadaşlar. Modern Warfare 3 kaldırır mı?
İşlemci: AMD Athlon X2 245 processor 2.90 GHz.
RAM: 4 Gb.
İşletim sistemi: 64 bit işletim sistemi
Ekran kartı: NVidia GeForce 9500 GT
Yardım eder misiniz?

Mw3 Sistem Degerlendirme 9500gt

Cevap
Gönderiler: 2
(@megarocksu)
Er

Merhaba arkadaşlar. Modern Warfare 3 aldım. Disk 1 taktım kuruluma başladım, steam kurdu. Steam üzerinden tam oyuna kurmaya başladığı anda disk üzerinden değilde internet üzerinden kurmaya başlıyor, diskten nasıl kurulum yapılıyor yardımcı olur musunuz?

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

Daha önce MW3'ü DVD'den kurmadım ama kutulu (Steam'li) Modern Warfare 3 oyunu kurulumu sırasında önce steam uygulaması kuruluyor ve lisansı etkinleştirmenin ardından DVD'li de olsa internet üzerinden indirip kuruluyor diye biliyorum.

İsterseniz Steam'de offline moda geçip interneti kestikten sonra kurulumun DVD üzerinden devam edip etmeyeceğini deneyin. Fakat bu şekilde DVD üzerinden kursanız bile steam online moda geçtikten sonra dosya doğrulaması yapacak ve bu dosya doğrulaması sırasında downlaod işlemi gerçekleşecektir.

https://www.oyun.news/call-of-duty-8-modern-warfare-3-sistem-gereksinimleri/#comment-2249904725
Kutulu olarak satın aldığınız steam'li oyunları CD/DVD ortamından yüklerken ya da daha önceden steam'den almış olduğunuz oyunlara ait yedekleri de yükleseniz en azından dosya doğrulama maksadıyla download işlemi yapıyor maalesef.

Merhaba arkadaşlar. Modern Warfare 3 aldım. Disk 1 taktım kuruluma başladım, steam kurdu. Steam üzerinden tam oyuna kurmaya başladığı anda disk üzerinden değilde internet üzerinden kurmaya başlıyor, diskten nasıl kurulum yapılıyor yardımcı olur musunuz?

Mw3 Setup Sorunu

Cevap
Gönderiler: 2
(@megarocksu)
Er

Teşekkürler yardımın için 2 saat uğraştım ama cd üzerinden kuramadım söylediğinizi de yaptım o da işe yaramada bende indirmeye karar verdim.  Tekrardan teşekkür ederim.

Cevap
Sayfa 2 / 8
Oyun.News
Logo