Call of Duty: Modern Warfare Your GPU Driver Version Does Not Meet The Minimum Requriements Hatası
Merhaba arkadaşlar, oyunu yükledim. Şimdi de görselde de gösterdiğim gibi ''Your GPU Driver Version Does Not Meet The Minimum Requriements For Running Call of Duty: Modern Warfare'' hatası alıyorum. Ekran kartı driverlarını geçen hafta güncellemiştim, ne yapmalıyım?
Ekran kartı driverları, yeni oyunlar çıktıkça güncelleniyorlar. Call of Duty: Modern Warfare oyunu da ilgili driver üreticilerine başvurarak güncellemelerini yaptırıyorlar. Bu yüzden ekran kartı sürücülerinizi güncellemeniz gerekiyor.
Call of Duty: Modern Warfare oyununu sorunsuz oynayabilmeniz için günümüz itibariyle; NVidia ekran kartları için Game Ready Driver 436.30 driverlarını, AMD ekran kartları için ise 19.30.01.29 versiyonuna sahip driverları kurmanız gerekli.
Aşağıdaki bağlantılardan en güncel sürücüleri indirip kurabilirsiniz, iyi oyunlar.
Gönderen: @the-vetMerhaba arkadaşlar, oyunu yükledim. Şimdi de görselde de gösterdiğim gibi ''Your GPU Driver Version Does Not Meet The Minimum Requriements For Running Call of Duty: Modern Warfare'' hatası alıyorum. Ekran kartı driverlarını geçen hafta güncellemiştim, ne yapmalıyım?
En son yazı: 💲💲💲 Shop Titans Oyununu İsteyen Herkes Ücretsiz Alabilecek En yeni üyemiz: Thadrin Son Gönderiler Okunmamış İletiler Etiketler
Forum İkonları: Forumda okunmamış mesaj yok Forumda okunmamış mesaj var Tümünü okundu işaretle
Konu ikonları: Cevaplanmadı Cevaplandı Aktif Sıcak Sabit Onaylanmadı Çözüldü Özel Kapalı