Merhaba arkadaşlar, oyunu yükledim. Şimdi de görselde de gösterdiğim gibi ''Your GPU Driver Version Does Not Meet The Minimum Requriements For Running Call of Duty: Modern Warfare'' hatası alıyorum. Ekran kartı driverlarını geçen hafta güncellemiştim, ne yapmalıyım?
Call of Duty: Modern Warfare Your GPU Driver Version Does Not Meet The Minimum Requriements Hatası
Ekran kartı driverları, yeni oyunlar çıktıkça güncelleniyorlar. Call of Duty: Modern Warfare oyunu da ilgili driver üreticilerine başvurarak güncellemelerini yaptırıyorlar. Bu yüzden ekran kartı sürücülerinizi güncellemeniz gerekiyor.
Call of Duty: Modern Warfare oyununu sorunsuz oynayabilmeniz için günümüz itibariyle; NVidia ekran kartları için Game Ready Driver 436.30 driverlarını, AMD ekran kartları için ise 19.30.01.29 versiyonuna sahip driverları kurmanız gerekli.
Aşağıdaki bağlantılardan en güncel sürücüleri indirip kurabilirsiniz, iyi oyunlar.
Gönderen: @the-vetMerhaba arkadaşlar, oyunu yükledim. Şimdi de görselde de gösterdiğim gibi ''Your GPU Driver Version Does Not Meet The Minimum Requriements For Running Call of Duty: Modern Warfare'' hatası alıyorum. Ekran kartı driverlarını geçen hafta güncellemiştim, ne yapmalıyım?
- 39 Forumlar
- 1,201 Konular
- 8,435 Gönderiler
- 33 Çevrimiçi
- 2,213 Üyeler