Bildirimler
Tümünü temizle

2019 Yapımı Call of Duty: Modern Warfare'ı DirectX 11 Ekran Kartı ile Oynayabilir miyim?

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Beğeniler
344 Ziyaretler
(@the-vet)
Gönderiler: 96
Astsubay
Konu Sahibi

Arkadaşlar başlıkta da yazdım, DirectX 11 destekli ekran kartım var. Call of Duty: Modern Warfare sistem gereksinimlerine baktığımda DirectX 12 yazıyor. Bu zorunlu mu yani DirectX 11 ekran kartımla Modern Warfare'ı oynayabilir miyim?

Bugün başlayan Modern Warfare Betasını indirmeden emin olmak istedim, ileride de oyunu satın almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

Call of Duty: Modern Warfare (2019) DirectX 11 Sorunu

Gönderildi : 21 Eylül 2019 19:08
(@administrator)
Gönderiler: 2908
General Admin

Sitemizdeki Call of Duty: Modern Warfare Sistem Gereksinimleri sayfasında da belirtildiği gibi resmi olarak bildirilen gereksinim DirectX 12 şeklinde. Ancak ben de sizin gibi şüpheye düşüp bunun zorunlu bir gereksinim olabileceğini düşünmüştüm.

Bugün Call of Duty: Modern Warfare PC açık betayı indirip oyunu denedim. DirectX 12 olarak gereksinim belirtilmiş olsa da sistemimde bulunan DirectX 11 destekli ekran kartı ile oyunu sorunsuz olarak oynayabiliyorum. Sizde de sorun çıkmayacaktır, iyi oyunlar.

Gönderen: @the-vet

Arkadaşlar başlıkta da yazdım, DirectX 11 destekli ekran kartım var. Call of Duty: Modern Warfare sistem gereksinimlerine baktığımda DirectX 12 yazıyor. Bu zorunlu mu yani DirectX 11 ekran kartımla Modern Warfare'ı oynayabilir miyim? Bugün başlayan Modern Warfare Betasını indirmeden emin olmak istedim, ileride de oyunu satın almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

Gönderildi : 22 Eylül 2019 00:10