Call of Duty 6 Modern Warfare 2 Türkçe Yama ⋆ Sayfa 3 ⋆ CoDPatch ⋆ Forum | Oyun.News
Call of Duty 6 Mode...

Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 6 Modern Warfare 2 Türkçe Yama

13 Gönderi
6 Üye
3 Beğeni
73.9 K Ziyaret
Gönderiler: 15
(@ufukriyan)
Çavuş

yamanın kurulu halini indirip direk oyunun bulunduğu klasöre attım sorunsuz steam üzerindede calıştı emeği gecenlere tşkler yeni cıkan serilerinde bir an önce türkceleştirilmesini istiyoruz.

Cevap
Gönderiler: 1
(@simar-ozdemir)
Er

Kardeşim benim oyunum rusçaydı yamayı kurdum ilk önce fileSysCheck dosya hatası verdi onu indirdim player dosyasına aktardım.

Sonra code_pre_gfx.ff hatası verdi, önceki Russian dosyasından aldım code_pre_gfx.ff dosyasını English dosyasındaki zone dosyasına koydum ama hala hata vermeye devam etti. Yardım eder misin?

Cevap
1 Yanıt
Admin
(@administrator)

General
Gönderiler: 3262

Call of Duty 6 Modern Warfare 2 Türkçe yama sadece İngilizce versiyon için hazırlandığından oyunun Rusça versiyonunu desteklemiyor. Bu yüzden de çeşitli hatalara neden oluyor ve çözüm önerisi sağlamak maksadıyla daha önceden yaptığım araştırmalarda da bir sonuca ulaşamadım maalesef.

Gönderen: @simar-ozdemir

Kardeşim benim oyunum rusçaydı yamayı kurdum ilk önce fileSysCheck dosya hatası verdi onu indirdim player dosyasına aktardım.

Sonra code_pre_gfx.ff hatası verdi, önceki Russian dosyasından aldım code_pre_gfx.ff dosyasını English dosyasındaki zone dosyasına koydum ama hala hata vermeye devam etti. Yardım eder misin?

Cevap
Sayfa 3 / 3
Oyun.News
Logo