Call of Duty 6 Modern Warfare 2 Türkçe Yama ⋆ Sayfa 2 ⋆ CoDPatch ⋆ Forum | Oyun.News
Call of Duty 6 Mode...

Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 6 Modern Warfare 2 Türkçe Yama

13 Gönderi
6 Üye
3 Beğeni
73.9 K Ziyaret
Gönderiler: 6
(@cikocans)
Onbaşı

belki sorun yamadan kaynaklanmıyorsa

Cevap
Gönderiler: 6
(@cikocans)
Onbaşı

yamayı kaldıramıyorum.Call of Duty Modern Warfare 2 Türkçe Yama Kaldır işlemini yapıyorum olmuyor

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

Hem kendi oyunuma bir kaç sefer yaptığım kurulum testi hem de sitemizden oldukça yüksek sayıda indiren oyunculardan bu konuda geri dönüş gelmediğinden MW2 yamada yazılım taraflı bir sorun oluğunu düşünmüyorum.

belki sorun yamadan kaynaklanmıyorsa

MW2 yama düzgün kurulmadıysa uninstall/kaldırma yöneticisi de düzgün kurulmamıştır tahmin ediyorum. Bu durumda komple oyunu kaldırıp yeniden kurmak çözüm olacaktır.

yamayı kaldıramıyorum.Call of Duty Modern Warfare 2 Türkçe Yama Kaldır işlemini yapıyorum olmuyor

Cevap
Gönderiler: 21
(@nazif03)
Çavuş

hocam tesekkurler Call of Duty 4 5 bitti 6 ya başladim, bilgisayarda kaldirdi şimdilik rahatlikla oynuyorum. İlk te baya başinizi ağritim ama digerlerini yazdiginiz sekille yukleyınce hic sorun yasamadan yaptim. Yapamasam da sizin burda oldugunuzu biliyorum, yardimlariniz her zaman olacaktır. Tekrardan tesekkurler basarilar.

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

Rica ederim, yardım etmek görevimiz. Asıl ben teşekkür ederim övgüleriniz için.

hocam tesekkurler Call of Duty 4 5 bitti 6 ya başladim, bilgisayarda kaldirdi şimdilik rahatlikla oynuyorum. İlk te baya başinizi ağritim ama digerlerini yazdiginiz sekille yukleyınce hic sorun yasamadan yaptim. Yapamasam da sizin burda oldugunuzu biliyorum, yardimlariniz her zaman olacaktır. Tekrardan tesekkurler basarilar.

Cevap
Sayfa 2 / 3
Oyun.News
Logo