belki sorun yamadan kaynaklanmıyorsa
yamayı kaldıramıyorum.Call of Duty Modern Warfare 2 Türkçe Yama Kaldır işlemini yapıyorum olmuyor
Hem kendi oyunuma bir kaç sefer yaptığım kurulum testi hem de sitemizden oldukça yüksek sayıda indiren oyunculardan bu konuda geri dönüş gelmediğinden MW2 yamada yazılım taraflı bir sorun oluğunu düşünmüyorum.
belki sorun yamadan kaynaklanmıyorsa
MW2 yama düzgün kurulmadıysa uninstall/kaldırma yöneticisi de düzgün kurulmamıştır tahmin ediyorum. Bu durumda komple oyunu kaldırıp yeniden kurmak çözüm olacaktır.
yamayı kaldıramıyorum.Call of Duty Modern Warfare 2 Türkçe Yama Kaldır işlemini yapıyorum olmuyor
hocam tesekkurler Call of Duty 4 5 bitti 6 ya başladim, bilgisayarda kaldirdi şimdilik rahatlikla oynuyorum. İlk te baya başinizi ağritim ama digerlerini yazdiginiz sekille yukleyınce hic sorun yasamadan yaptim. Yapamasam da sizin burda oldugunuzu biliyorum, yardimlariniz her zaman olacaktır. Tekrardan tesekkurler basarilar.
Rica ederim, yardım etmek görevimiz. Asıl ben teşekkür ederim övgüleriniz için.
hocam tesekkurler Call of Duty 4 5 bitti 6 ya başladim, bilgisayarda kaldirdi şimdilik rahatlikla oynuyorum. İlk te baya başinizi ağritim ama digerlerini yazdiginiz sekille yukleyınce hic sorun yasamadan yaptim. Yapamasam da sizin burda oldugunuzu biliyorum, yardimlariniz her zaman olacaktır. Tekrardan tesekkurler basarilar.