Call of Duty 2 Türkçe Yama ⋆ Sayfa 2 ⋆ CoDPatch ⋆ Forum | Oyun.News
Call of Duty 2 Türk...

Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 2 Türkçe Yama

11 Gönderi
3 Üye
1 Beğeni
134.6 K Ziyaret
Gönderiler: 6
(@meteremo)
Onbaşı

Ben Türkçe yamayı indirdim hem singleplayer hemde multiplayer türkçe oldu bi servere girdim birden hem multiplayer hemde singleplayer'ın ana menüsü ingilizce oldu ama singleplayer'ın sadece alt yazıları türkçe kaldı.

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

PC başında değilim, hatırladığım ve MP dublaj videomdan baktığım kadarıyla CoD2 TR yama multiplayerde değişiklik yapmıyor şeklinde aklımda kaldı. Veya siz yamanın farklı bir versiyonunu kurmuş olabilirsiniz.

Benim Multiplayer da da değişiklik yaptı yama ayarlar falan türkçe olmuştu . Yani Multiplayer da da değişiklik yapıyor yama.

1-2 gün içerisinde PC başına döndüğümde kurulu haldeki oyunu açıp ve yamanın meydana getirdiği değişikliklere bakıp yanıtlamaya çalışayım.

He birde benim singleplayer daki menülerde ingilizce oldu onu yazmayı unutmuşum. sadece alt yazılar türkçe.

Ben Türkçe yamayı indirdim hem singleplayer hemde multiplayer türkçe oldu bi servere girdim birden hem multiplayer hemde singleplayer'ın ana menüsü ingilizce oldu ama singleplayer'ın sadece alt yazıları türkçe kaldı.

Cevap
(@meteremo)
Onbaşı

Şimdiden teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

Oyunu açıp CoD2 Türkçe yamanın yaptığı değişiklikleri inceledim ve ekran görüntülerini aldım. Dediğiniz gibi multiplayer'da da değişiklik yapıyormuş. Yamayı sorunsuz yükledikten ve bir servere girdikten sonra sp ve mp menülerinin eski haline geldiğini/değiştiğini belirtmiştiniz. Bu durumda CoD2 Türkçe yamada yaşadığınız soruna büyük ihtimalle girmiş olduğunuz serverden inen mod dosyasının ana menülere müdahale etmiş olması ki bu modlu serverlerin çoğunda karşılaşılan bir durum, yama yapılmamış yani İngilizce olsa bile bazı değişiklikler olabiliyor. Sorunun çözümü için önerim, oyun yoluna girip o serverden inen mod dosyasını silmek olacak. İlgili mod dosyasını server ismi, değiştirilme tarihi vb. detayları oyun yolundaki dosyaları inceleyerek bulabilirsiniz.

C:/Program Files (x86)/Steam/SteamApps/common/Call of Duty 2
D:/Activision/Call of Duty 2

Cod2 Tr Yama Sp Ana Menu

Cod2 Tr Yama Mp Ana Menu

Cevap
(@meteremo)
Onbaşı

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim denicem.

Oyunu açıp CoD2 Türkçe yamanın yaptığı değişiklikleri inceledim ve ekran görüntülerini aldım. Dediğiniz gibi multiplayer'da da değişiklik yapıyormuş. Yamayı sorunsuz yükledikten ve bir servere girdikten sonra sp ve mp menülerinin eski haline geldiğini/değiştiğini belirtmiştiniz. Bu durumda CoD2 Türkçe yamada yaşadığınız soruna büyük ihtimalle girmiş olduğunuz serverden inen mod dosyasının ana menülere müdahale etmiş olması ki bu modlu serverlerin çoğunda karşılaşılan bir durum, yama yapılmamış yani İngilizce olsa bile bazı değişiklikler olabiliyor. Sorunun çözümü için önerim, oyun yoluna girip o serverden inen mod dosyasını silmek olacak. İlgili mod dosyasını server ismi, değiştirilme tarihi vb. detayları oyun yolundaki dosyaları inceleyerek bulabilirsiniz.

C:/Program Files (x86)/Steam/SteamApps/common/Call of Duty 2
D:/Activision/Call of Duty 2

Cevap
Sayfa 2 / 3
Oyun.News
Logo