Call of Duty 2 Multiplayer Oynama Rehberi ⋆ Sayfa 8 ⋆ Call of Duty 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 2 Multiplayer Oynama Rehberi

106 Gönderi
26 Üye
17 Beğeni
143.2 K Ziyaret
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty 2 oyunu Steam hesabımda mevcut, bugüne kadar multiplayer oynamada önemli bir sorunla karşılaşmadım ama birkaç pürüz mevcut. Karşılaştığım bir sorun, geçtiğimiz yıllarda XFire üzerinden CoD2 multiplayer sunucuya otomatik girmek istediğimde sorun çıkıyordu, gerçi şu an XFire desteğini kesmiş durumda zaten.

Diğer sorun ise şöyle, Steam ile oyunlar son versiyon geliyor, eğer örneğin Call of Duty 2'yi son sürüm (v.1.3) yerine ilk ya da ara sürümlü oynamak isterseniz mümkün olmayacaktır, günümüzde eski sürümle oynayan oyuncu ve sunucular da oldukça az olduğundan sorun olacağını zannetmiyorum. CoD2'nin Steam'li Versiyonu'na sahip diğer arkadaşlar varsa ve görüşlerini yazabilirlerse memnun oluruz.

Cod2 Steam Sorunlari

Cevap
Gönderiler: 10
(@dolmabahcesarayi)
Onbaşı

Ben korsan oynuyorum. aslında korsan mp kur çalışır önemli olan cd key önemli cd key yani lisans bütün serverlarda oynama şansın var.

Cevap
Gönderiler: 1
(@onuraltunbas)
Er

Öncelikle herkese merhaba, daha öncelerden indirmiş olduğum bir Call of Duty 2 serverdan çıkış yapamıyorum. .iwd dosyaları mainde yok, oyunu sildim yükledim hala mod yerli yerinde duruyor. Aşağıda ekran görüntüsünü ekledim. Değerli yardımlarını bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler, iyi oyunlar.

Cod2 Server Mod Silme Sorunu

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

Girmiş olduğunuz Call of Duty 2 serverine ait mod dosyaları klasör şeklinde yüklenmiştir büyük ihtimalle. Oyunun ana yolunda bulunan mod dosyasına ait klasörü silerseniz ekran görüntüsünde de gösterdiğiniz üzere ana menü vb. yerlerde yaptığı değişiklikler ortadan kalkacaktır.

C:/Program Files (x86)/Steam/SteamApps/common/Call of Duty 2
D:/Activision/Call of Duty 2

Cevap
Gönderiler: 1
(@rvp34)
Er

Arkadaşlar merhaba yeni kaydoldum Cod 2 yi oynamak için sorunsuz bir t*rrent ya da indirme linki verme şansınız varsa yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Cevap
Sayfa 8 / 17
Oyun.News
Logo