Call of Duty 2 Multiplayer Oynama Rehberi ⋆ Sayfa 5 ⋆ Call of Duty 2 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 2 Multiplayer Oynama Rehberi

106 Gönderi
26 Üye
17 Beğeni
143.2 K Ziyaret
Gönderiler: 3
(@salih-galip)
Er

Ben hiç CoD 2 Multiplayer oynamadım xFire dönemindede oynamadım fakat oynayan tanıdıklarım vardı ama şu an ben oynamak istiyorum fakat xFire ile artık girilmediğini öğrendim alternatif bir yöntemi varmıdır bunun nasıl oynayabilirim.

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty 2 oyun sunucularına girmek için XFire kullanmak zorunlu değildi ama serverleri listelemek, oyuncu arkadaşlarla sohbet etmek, ekran görüntüsü almak, video çekmek vb. birçok özelliğinin yanı sıra serverlerin anlık online durumu ile serverdeki oyunculara ait detayları vermesi açısından büyük kolaylık sağlıyordu.

XFire'ın bu desteğini sonlandırması nedeniyle Call of Duty 2 Multiplayer Xfire İçin Alternatif Çözüm başlığında ele aldığımız, aslında daha önce de bulunan ama pek rağbet görmeyen server listeleme yazılımlarından GameTracker ve QTracker en iyi olanları. Ben şahsen QTracker'ı daha kullanışlı buluyorum.

Call of Duty 2 multiplayer oynama ile ilgili diğer detayları ise bağlantılarda bulabilirsiniz.

https://www.oyun.news/forum/call-of-duty-2/call-of-duty-2-multiplayer-oynama-bastan-sona-anlatim/

https://www.oyun.news/forum/cod-serileri/xfireda-neler-oluyor/

Qtracker Game Monitor

Cevap
Gönderiler: 3
(@salih-galip)
Er

Bir servere girmeyi başardım fakat iki sorunum daha var
1.CoD2 Multiplayer girerken giriş ekranında siyah ekran geliyor çok geç açılıyor uyumluluk sorunu olduğunu düşünüyorum ama yapamadım.

2.si ise ben 1.3 patchi yükledim 1.0'a geçmek istiyorum serverde o versiyonu istiyor yüklemeye çalıştığımda şu hatayı alıyorum
[the detected version of call of Duty 2 is current or more up-to-date than this patch. this patch will not be applied]

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

Daha önceki yıllarda Call of Duty 2 multiplayer'i başlattığımda daha kısa sürede açılıyordu. Bahsettiğiniz gibi CoD2 mp oyun penceresinin yani ana ekranın gözükmesi son 5-6 aydan bu yana oldukça uzun sürmeye başladı. Bu durumu Activision master sunucularının geç yanıt vermesine bağlıyorum, sunucu sayısı ve kapasitesi azaltılmış olabilir.

Call of Duty 2 ve serinin diğer oyunlarında resmi patch'leri yükledikten sonra setup'lı olarak uninstall/kaldırma imkanı bulunmuyor maalesef. Eğer ilk kurduğunuz haliyle gelen versiyonla oynamaya karar verirseniz oyunu kaldırıp tekrar kurmak ve official patch'leri uygulamamak gerekiyor, fakat bu durumda oynayabileceğiniz Call of Duty 2 server sayısı oldukça azalacaktır.

Cevap
Gönderiler: 11
(@ubersoldat)
Onbaşı

Arkadaşlar cod2 mp oynamak istiyorum online. Xfire değişmiş, alternatifi çıkmış falan filan anladm herseyi. Zaten eski cod oyuncusuyum, 1-2 sene full oynadım sıkntı yok ama oyunu nerden indiricez yamaları, programları vs? Bu konuda torrentde olabilir sekilde download linklerini verirmsn arkadaşlar?

Teşekkür ederim herkese.

Cevap
Sayfa 5 / 17
Oyun.News
Logo