Call of Duty 2 multiplayer sunucularının görünmemesi sorunu için çözüm önerilerimi ve oyun yolunda oluşmamışsa refresh yapıldığında multiplayer sunucu bilgilerini saklayan servercache.dat dosyasını bağlantıda bulabilirsiniz.
Tekrardan sizi rahatsız ettigim için özür dilerim calll of duty 2 turkiye sunucusu buldum favorilere ekliyorum lakin görülmüyor favorilerde diger serverler gorunuyor ama turk serverleri görülmüyor sebebi nedir?
Call of Duty 2'yi multiplayer oynayabilmek için orjinal şart değil ama bir çok hata ile karşılaşmamak için olması daha iyi bence. Mevcut Call of Duty 2 Serverleri dışında kendi serverinizi kurmak için bağlantıdaki Call of Duty 2 Server Açma ve Kurulum Ayarları, Hata Çözümleri başlığından yararlanabilirsiniz. Server kurma ile ilgili bir sorunuz olursa oradan yazdığınızda yardımcı olmaya çalışayım.
Arkadaşlarla beraber oynamak istiyoruz oyunu orjinal almamıza gerek var mı serverı nasıl kuracağız bi fikrimiz yok yardım ederseniz sevinirim
Dostum, Call of Duty 2'yi burdan indirip sorunsuz bir şekilde Multiplayer nasıl oynayabilirim? Kısaca dediğim, mahsettiğim konu ile ilgili link verebilir misin?
Merhaba cod'cular yeniden. UO (united offensive)'ye açtığım konudan sonra yine cod 2'de yüklerken bir kaç çıkıntılık yapan problemi paylaşmak yolundayım:
1.) Tüm serverlar gözümüyor. Sadece 5-6 server çıkıyor, 3-4 tanesi de boş. Nasıl tüm ''dünya üzerindeki'' tüm serverları görebilirim?
Sizdeki Call of Duty 2 multiplayer server listesinde sadece 5-6 server görünüyorsa bir sorun var demektir. Bugün yüklediğim Caall of Duty 2 multiplayer server listesinden aldığım aşağıdaki ekran görüntüsüne göre yaklaşık 780 server bulunuyor, gerçi hepsi aktif değil ama 10-15 tane oyuncusu olan server mevcut.
Call of Duty 2'de yaşadığınız server görünmeme sorunu çözümü için öncelikle oyunu yönetici olarak çalıştırınız. Böylece server bilgilerinin kayıt edildiği servercache.dat dosyası yazılabilir ve serverler görüntülenebilir.
Ayrıca Call of Duty 2 oyun versiyonunu son versiyona (v.1.3) yükseltmek için CoDPatch kategorisinde bulabileceğiniz resmi patch'leri kurunuz. Böylece Call of Duty 2 serverlerin neredeyse tamamının kullandığı versiyona oyununuzu yükselterek onları da server listesinde görebilirsiniz.
Call of Duty 2 ENB Enhancement Mod'u indirip dosyalarını inceledim ama içerisinde farklı sürümler olduğu ve zamanım şu an yetersiz olduğu için deneyemedim, ileride kurabilirsem sonuçlarını buradan aktarmaya çalışacağım.
Gönderen: remzi26
Merhaba cod'cular yeniden. UO (united offensive)'ye açtığım konudan sonra yine cod 2'de yüklerken bir kaç çıkıntılık yapan problemi paylaşmak yolundayım:
1.) Tüm serverlar gözümüyor. Sadece 5-6 server çıkıyor, 3-4 tanesi de boş. Nasıl tüm ''dünya üzerindeki'' tüm serverları görebilirim?