Call of Duty 2 Server Açma ve Kurulum Ayarları, Hata Çözümleri (ANA KONU) ⋆ Sayfa 29 ⋆ Call of Duty Server Yönetimi ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 2 Server Açma ve Kurulum Ayarları, Hata Çözümleri (ANA KONU)

258 Gönderi
23 Üye
17 Beğeni
97.2 K Ziyaret
Gönderiler: 84
(@zaferheks-wawa)
Uzman Çavuş

10 numara bilgi tesekkürler

Cevap
Gönderiler: 1
(@aykut-balkanlioglu)
Er

Hocam cod2 serverını windows uzerine kurmak istiyorum sunuyu kiraladım ve cod 2 yi yükledim bundan sonraki aşamlarda ne yapacagız ayarlar cfg ve moglar konusunda tecrubem var ama ilk defa uzak masa üstü üzerinden sıfırdan bir server açacam yolu yordamı pek bilmiyorum bu konuda forumdada sıfırdan anlatılan bir konu olmamış herkese ışık tutması ümidiyle yardımlarınızı bekliyorum hocam.

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty, Call of Duty United Offensive, Call of Duty 2, Call of Duty 4 ve Call of Duty 5 World at War server kurulumları birbirleriyle hemen hemen aynı şekildedir. Aşağıda yazdığım server kurulum anlatımı ile bahsettiğim bu oyunlara ait server kurulumları yapılabilir.

* Call of Duty 2 oyununu kurunuz,

* CoDSerisine ait tüm resmi yamaları bulabileceğiniz bağlantıdan yararlanarak Call of Duty 2 resmi yamalarını yaparak oyunu son versiyona yükseltiniz,

* C: üzerine Sunucular adında bir klasör oluşturunuz,

C:Sunucular

* Sunucular klasörünün içerisine serverinize verdiğiniz adla (Örnek: ServerTDM) yeni bir klasör daha oluşturunuz ki başka sunucular da açarsanız birbirleriyle karıştırmayasınız.

C:SunucularServerTDM

* Orjinal konumda bulunan Call of Duty 2 oyun klasörünün içindeki tüm klasör ve dosyaları ''ServerTDM'' klasörünün içerisine kopyalayınız ki orjinal klasörünüzdeki oyun dosyaları orjinal halleriyle kalsınlar ve ileride ihtiyaç duyduğunuzda tekrar alabilesiniz.

* Kopyalama işi tamamlandıktan sonra, hata vermemesi maksadıyla players klasörünü de gerekirse manuel ya da upload yolu ile oluşturunuz. Call of Duty 2 players klasörü olmazsa serveri başlattığınızda hata verecek ve server çalışmayacaktır. Players klasörlerini  bağlantıdaki kategoride bulunan savegame dosyalarının içerisinde de bulabilirsiniz.

C:SunucularServerTDMmainplayers

* Kurmak istediğiniz Call of Duty 2 serverine ait tüm ayarlarınızı taşıyacak olan server.cfg dosyasını main klasörünün içerisine atınız. Serveri modlu kuracaksanız server.cfg. dosyasını mod klasörü içerine de atabilirsiniz. Ancak bu durumda main klasöründe server.cfg dosyası bulunmamalıdır, aksi halde main içindeki server.cfg default olarak etkinleşeceği için mod klasörü içerisindeki server.cfg dosyasında yaptığınız değişiklikler etkinleşmeyecektir. Server.cfg ayarları ile ilgili bir sorununuz olursa buradan yazınız, bilgim dahilinde olduğu kadarıyla yanıtlamaya çalışırım.

C:SunucularServerTDMmainserver.cfg

* Serveriniz modlu olacaksa oyun ana yoluna mod klasörünü atınız. Bu klasör içine de players klasörü oluşturunuz.

C:SunucularServerTDMmymod
C:SunucularServerTDMmymodplayers

* ServerTDM klasörünün içinde bulunan CoD2MP_s.exe dosyasına Sağ Tık > Gönder > Masaüstü (kısayol oluştur) diyerek kısayol oluşturunuz ve bu kısa yolu masaüstünden keserek ServerTDM klasörünün içerisine atınız.

* ServerTDM klasörünün içerisinde bulunan CoD2MP_s.kısayol'una Sağ Tık > Özellikler > Tab Kısayol > Hedef kutucuğunun sonuna klavye space tuşu ile bir boşluk vererek serverinizle ilgili commandline/komut satırlarını yazınız ve uygula deyiniz.

+set dedicated 2 +set fs_game mymod +set net_ip xxx.xxx.xxx.xxx +set net_port 28960 +exec server.cfg +set sv_punkbuster 1 +maprotate
"C:SunucularServerTDMCoD2MP_s.exe" +set dedicated 2 +set fs_game mymod +set net_ip xxx.xxx.xxx.xxx +set net_port 28960 +exec server.cfg +set sv_punkbuster 1 +maprotate

* Call of Duty 2 sunucunuz modlu olacaksa oyun ana yoluna atacağınız mod klasörünün adını taşıyacak +set fs_game mymod komutunu da komut satırına ilave ediniz.

+set fs_game mymod

* Sunucunuzu punkbuster aktif olmasını istiyorsanız aşağıdaki bağlantılardan yararlanarak pb manuel kurulumlarını yapınız.

Call of Duty 2 PunkBuster Gösterme Sorunu

Call of Duty 4 PunkBuster Gösterme Sorunu

* Yukarıda yaptığım anlatım Call of Duty 2 server açmak için gerekli ana hususları içermektedir. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız lütfen buradan yazınız.

* Server kurulumumuz tamamlandığına göre artık serverimizi başlatabilirsiniz. Serveri başlatmak için .ServerTDM klasörü içerisinde bulunan CoD2MP_s.kısayol'una çift tıklayarak serveri başlatınız. Herhangi bir hata yoksa sunucunuza giriş yaparak oynayabilirsiniz. Kolay gelsin.

Hocam cod2 serverını windows uzerine kurmak istiyorum sunuyu kiraladım ve cod 2 yi yükledim bundan sonraki aşamlarda ne yapacagız ayarlar cfg ve moglar konusunda tecrubem var ama ilk defa uzak masa üstü üzerinden sıfırdan bir server açacam yolu yordamı pek bilmiyorum bu konuda forumdada sıfırdan anlatılan bir konu olmamış herkese ışık tutması ümidiyle yardımlarınızı bekliyorum hocam.

Codserisi Server Kurmak

Cevap
7 Yanıt
(@mahmut5885)

Onbaşı
Gönderiler: 12
Gönderen: @administrator

Call of Duty, Call of Duty United Offensive, Call of Duty 2, Call of Duty 4 ve Call of Duty 5 World at War server kurulumları birbirleriyle hemen hemen aynı şekildedir. Aşağıda yazdığım server kurulum anlatımı ile bahsettiğim bu oyunlara ait server kurulumları yapılabilir.

* Call of Duty 2 oyununu kurunuz,

* CoDSerisine ait tüm resmi yamaları bulabileceğiniz bağlantıdan yararlanarak Call of Duty 2 resmi yamalarını yaparak oyunu son versiyona yükseltiniz,

* C: üzerine Sunucular adında bir klasör oluşturunuz,

C:Sunucular

* Sunucular klasörünün içerisine serverinize verdiğiniz adla (Örnek: ServerTDM) yeni bir klasör daha oluşturunuz ki başka sunucular da açarsanız birbirleriyle karıştırmayasınız.

C:SunucularServerTDM

* Orjinal konumda bulunan Call of Duty 2 oyun klasörünün içindeki tüm klasör ve dosyaları ''ServerTDM'' klasörünün içerisine kopyalayınız ki orjinal klasörünüzdeki oyun dosyaları orjinal halleriyle kalsınlar ve ileride ihtiyaç duyduğunuzda tekrar alabilesiniz.

* Kopyalama işi tamamlandıktan sonra, hata vermemesi maksadıyla players klasörünü de gerekirse manuel ya da upload yolu ile oluşturunuz. Call of Duty 2 players klasörü olmazsa serveri başlattığınızda hata verecek ve server çalışmayacaktır. Players klasörlerini  bağlantıdaki kategoride bulunan savegame dosyalarının içerisinde de bulabilirsiniz.

C:SunucularServerTDMmainplayers

* Kurmak istediğiniz Call of Duty 2 serverine ait tüm ayarlarınızı taşıyacak olan server.cfg dosyasını main klasörünün içerisine atınız. Serveri modlu kuracaksanız server.cfg. dosyasını mod klasörü içerine de atabilirsiniz. Ancak bu durumda main klasöründe server.cfg dosyası bulunmamalıdır, aksi halde main içindeki server.cfg default olarak etkinleşeceği için mod klasörü içerisindeki server.cfg dosyasında yaptığınız değişiklikler etkinleşmeyecektir. Server.cfg ayarları ile ilgili bir sorununuz olursa buradan yazınız, bilgim dahilinde olduğu kadarıyla yanıtlamaya çalışırım.

C:SunucularServerTDMmainserver.cfg

* Serveriniz modlu olacaksa oyun ana yoluna mod klasörünü atınız. Bu klasör içine de players klasörü oluşturunuz.

C:SunucularServerTDMmymod
C:SunucularServerTDMmymodplayers

* ServerTDM klasörünün içinde bulunan CoD2MP_s.exe dosyasına Sağ Tık > Gönder > Masaüstü (kısayol oluştur) diyerek kısayol oluşturunuz ve bu kısa yolu masaüstünden keserek ServerTDM klasörünün içerisine atınız.

* ServerTDM klasörünün içerisinde bulunan CoD2MP_s.kısayol'una Sağ Tık > Özellikler > Tab Kısayol > Hedef kutucuğunun sonuna klavye space tuşu ile bir boşluk vererek serverinizle ilgili commandline/komut satırlarını yazınız ve uygula deyiniz.

+set dedicated 2 +set fs_game mymod +set net_ip xxx.xxx.xxx.xxx +set net_port 28960 +exec server.cfg +set sv_punkbuster 1 +maprotate
"C:SunucularServerTDMCoD2MP_s.exe" +set dedicated 2 +set fs_game mymod +set net_ip xxx.xxx.xxx.xxx +set net_port 28960 +exec server.cfg +set sv_punkbuster 1 +maprotate

* Call of Duty 2 sunucunuz modlu olacaksa oyun ana yoluna atacağınız mod klasörünün adını taşıyacak +set fs_game mymod komutunu da komut satırına ilave ediniz.

+set fs_game mymod

* Sunucunuzu punkbuster aktif olmasını istiyorsanız aşağıdaki bağlantılardan yararlanarak pb manuel kurulumlarını yapınız.

Call of Duty 2 PunkBuster Gösterme Sorunu

Call of Duty 4 PunkBuster Gösterme Sorunu

* Yukarıda yaptığım anlatım Call of Duty 2 server açmak için gerekli ana hususları içermektedir. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız lütfen buradan yazınız.

* Server kurulumumuz tamamlandığına göre artık serverimizi başlatabilirsiniz. Serveri başlatmak için .ServerTDM klasörü içerisinde bulunan CoD2MP_s.kısayol'una çift tıklayarak serveri başlatınız. Herhangi bir hata yoksa sunucunuza giriş yaparak oynayabilirsiniz. Kolay gelsin.

Codserisi Server Kurmak

Dediğiniz her şeyi yaptım ama sunucuya bağlanamıyorum. Anladığım kadarıyla sunucu açılırken hata oluyor.server.cfg dosyasını main'de oluşturdum modsuz başlatacağım için. Ayrıca profilde var ve v1.3. Ne yapmam lazım?

Cevap
Admin
(@administrator)

General

Sunucuyu başlattıktan sonra açılan console penceresinde belirgin bir hata yoksa bağlanabilmeniz gerek. Açtığınız sunucuya nasıl ve nereden bağlanmak istiyorsunuz?

Yani başka bir bilgisayardan ama aynı ağdaki LAN bağlantısı ile mi?

Ya da farklı bir internet adresi üzerinden mi?

Ya da Call of Duty 2 sunucusunu açmış olduğunuz bilgisayar üzerinden oyunu açıp mı bağlanmak istiyorsunuz?

Sunucu ve bağlanmak için açtığınız oyununuz lisanslı ya da cra*ked mi?

Yazabilirseniz cevabınıza göre farklı çözüm önerileri sunabilirim. Ayrıca bağlanamıyorum derken aldığınız hatanın tam adını ve mümkünse bağlantı sorunu ile hatanın ekran görüntüsünü verebilir misiniz?

Gönderen: @mahmut5885

Dediğiniz her şeyi yaptım ama sunucuya bağlanamıyorum. Anladığım kadarıyla sunucu açılırken hata oluyor. Ne yapmam lazım?

Cevap
(@mahmut5885)

Onbaşı

@administrator
Hali hazırda bi vds sunucum var windows server 2012. Oradan açmak istiyorum. En altta şöyle bir uyarı veriyor. Biraz daha üstte de "UDP_OpenSocket" uyarısı veriyor.

sv_punkbuster is write protected.
Unknown command "maprotate"
Working directory: C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2
Hitch warning: 1516 msec frame time
Resolving cod2master.activision.com
cod2master.activision.com resolved to 185.34.107.159:20710
Sending heartbeat to cod2master.activision.com
Hitch warning: 7889 msec frame time
Hitch warning: 11140 msec frame time
...

Cevap
Admin
(@administrator)

General

Call of Duty 2 serverinizdeki maprotate komut/komutlarınızda hata var görünüyor.

* Server.cfg dosyası içerisindeki MAP ROTATION ayarlarınızın aşağıdaki şekilde mevcut olduğundan,

* set sv_mapRotation satırındaki gametype tdm map mp_burgundy gibi harita/oyuntipi ilavelerinde kesinlikle yazım hatası yapmadığınızdan emin olunuz. Hatalı ya da eksik yazımlar serverin doğru çalışmasını engeller.

* Ayrıca serveri başlatmak için kısayola yazdığınız komut satırına (commandline) +map_rotate komutunu doğru yazdığınızdan emin olunuz, yazmasanız da komutu server.cfg dosyasından alacaktır.

Önemli: Yaptığınız değişikliklerin etkinleşmesi için her değişiklik sonrası CoD2 serverinizi yeniden başlatınız.

Kolay gelsin.

// MAP ROTATION SETTINGS
set sv_maprotationcurrent ""
set sv_mapRotation "gametype tdm map mp_matmata gametype tdm map mp_toujane gametype tdm map mp_carentan"
set g_gametype "tdm"
map mp_matmata

@administrator
Hali hazırda bi vds sunucum var windows server 2012. Oradan açmak istiyorum. En altta şöyle bir uyarı veriyor. Biraz daha üstte de "UDP_OpenSocket" uyarısı veriyor.

Unknown command "maprotate"
Hitch warning: 1516 msec frame time
Hitch warning: 7889 msec frame time
Hitch warning: 11140 msec frame time
...

Cevap
(@mahmut5885)

Onbaşı

@administrator

Map rotasyon ayarlarını düzelttim kısayolda hata varmış uyarı gitti ama yine sunucuya bağlanamıyorum. Konsolda çıkan son birkaç satır şu şekilde:

...

Hitch warning: 2642 msec frame time

**düzeltme: ek olarak kendi oyunumda başka sunuculara girebiliyorum. Kendi sunucuma ip ile bağlanmaya çalıştığım zaman konsola da yazmıyor "xxx bağlandı." diye.

Cevap
Admin
(@administrator)

General

Bağlanamıyorum derken Awaiting connection şeklinde bir hata mı alıyorsunuz? Call of Duty 2 Multiplayer Awaiting Connection Hatası alıyorsanız oyuncu taraflı çözüm için bağlantıyı inceleyiniz.

Konsolda görünenler serverin hatasız çalıştığını gösteriyor. Servere bağlanmak için console'dan doğru IP/Port yazdığınızdan emin olunuz.

Cod Server Connect Ip Port

@administrator

Map rotasyon ayarlarını düzelttim kısayolda hata varmış uyarı gitti ama yine sunucuya bağlanamıyorum. Konsolda çıkan son birkaç satır şu şekilde:

...

Cevap
(@mahmut5885)

Onbaşı
Gönderen: @administrator

Bağlanamıyorum derken Awaiting connection şeklinde bir hata mı alıyorsunuz? Call of Duty 2 Multiplayer Awaiting Connection Hatası alıyorsanız oyuncu taraflı çözüm için bağlantıyı inceleyiniz.

Konsolda görünenler serverin hatasız çalıştığını gösteriyor. Servere bağlanmak için console'dan doğru IP/Port yazdığınızdan emin olunuz.

Cod Server Connect Ip Port

@administrator

...

CoD2 MP 1.3 build win-x86 May 1 2006
----- FS_Startup -----
Current language: english
Current search path:
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2/mymod
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\zzz_background.iwd (1 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\iw_15.iwd (85 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\iw_14.iwd (4038 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\iw_13.iwd (22624 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\iw_12.iwd (1016 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\iw_11.iwd (1462 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\iw_10.iwd (1936 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\iw_09.iwd (2142 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\iw_08.iwd (2723 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\iw_07.iwd (3384 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\iw_06.iwd (990 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\iw_05.iwd (928 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\iw_04.iwd (698 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\iw_03.iwd (26 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\iw_02.iwd (40 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\iw_01.iwd (16 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\iw_00.iwd (102 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2/main
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2/raw
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2/raw_shared
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2/devraw
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2/devraw_shared
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\localized_english_iw11.iwd (1 files)
localized assets iwd file for english
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\localized_english_iw10.iwd (414 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\localized_english_iw09.iwd (98 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\localized_english_iw08.iwd (8 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\localized_english_iw07.iwd (1014 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\localized_english_iw06.iwd (3110 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\localized_english_iw05.iwd (5310 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\localized_english_iw04.iwd (6240 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\localized_english_iw03.iwd (6580 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\localized_english_iw02.iwd (6404 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\localized_english_iw01.iwd (5510 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\localized_english_iw00.iwd (4764 files)

File Handles:
----------------------
81664 files in iwd files
execing default_mp.cfg
couldn't exec language.cfg
execing players/www-aviara-ro/config_mp.cfg
dedicated is read only.
fs_game is write protected.
Measured CPU speed is 3.60 GHz
System memory is 1024 MB (capped at 1 GB)
Video card is "Microsoft Basic Render Driver"
Streaming SIMD Extensions (SSE) supported

Winsock Initialized
Opening IP socket: 185.122.202.132:28960
WARNING: UDP_OpenSocket: bind: WSAEADDRNOTAVAIL
Opening IP socket: 185.122.202.132:28961
Opening IP socket: 185.122.202.132:28962
Opening IP socket: 185.122.202.132:28963
Opening IP socket: 185.122.202.132:28964
Opening IP socket: 185.122.202.132:28965
Opening IP socket: 185.122.202.132:28966
Opening IP socket: 185.122.202.132:28967
Opening IP socket: 185.122.202.132:28968
Opening IP socket: 185.122.202.132:28969
WARNING: Couldn't allocate IP port
--- Common Initialization Complete ---
dedicated is read only.
fs_game is write protected.
execing server.cfg
sv_cheats is write protected.
dedicated is read only.
logfile opened on Wed Jan 06 16:13:52 2021

g_gametype will be changed upon restarting.
------ Server Initialization ------
Server: mp_toujane
----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\localized_english_iw10.iwd (414 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\localized_english_iw07.iwd (1014 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\localized_english_iw06.iwd (3110 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\localized_english_iw05.iwd (5310 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\localized_english_iw04.iwd (6240 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\localized_english_iw03.iwd (6580 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\localized_english_iw02.iwd (6404 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\localized_english_iw01.iwd (5510 files)
C:\servers\SGDMServer\Call of Duty 2\main\localized_english_iw00.iwd (4764 files)

File Handles:
handle 1: console_mp.log
----------------------
163328 files in iwd files
Loading 'ui_mp/ingame.menu'...
Loading 'ui_mp/ingame_controls.menu'...
Loading 'ui_mp/ingame_options.menu'...
Loading 'ui_mp/ingame_system.menu'...
Loading 'ui_mp/ingame_leave.menu'...
Loading 'ui_mp/ingame_callvote.menu'...
Loading 'ui_mp/wm_quickmessage.menu'...
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 9: unknown menu keyword name
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 10: unknown menu keyword quickmessage
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 10: unknown menu keyword visible
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 10: unknown menu keyword 0
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 11: unknown menu keyword fullscreen
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 11: unknown menu keyword 0
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 12: unknown menu keyword rect
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 12: unknown menu keyword 0
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 12: unknown menu keyword 0
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 12: unknown menu keyword 640
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 12: unknown menu keyword 480
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 13: unknown menu keyword focuscolor
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 13: unknown menu keyword 1
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 14: unknown menu keyword disablecolor
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 14: unknown menu keyword 0
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 15: unknown menu keyword style
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 15: unknown menu keyword 0
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 17: unknown menu keyword onOpen
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 18: unknown menu keyword {
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 19: unknown menu keyword setDvar
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 19: unknown menu keyword cl_bypassMouseInput
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 20: unknown menu keyword 1
Menu load error: ui_mp/wm_quickmessage.menu, line 20: menu has no name
------- Game Initialization -------
gamename: Call of Duty 2
gamedate: May 1 2006
-----------------------------------
map_rotate...

"sv_mapRotation" is:"gametype tdm map mp_toujane gametype tdm map mp_matmata"

"sv_mapRotationCurrent" is:""

Setting g_gametype: tdm.
Setting map: mp_toujane.
==== ShutdownGame ====
------ Server Initialization ------
Server: mp_toujane
----- FS_Startup -----
Current search path:

File Handles:
handle 1: console_mp.log
----------------------
244992 files in iwd files
------- Game Initialization -------
gamename: Call of Duty 2
gamedate: May 1 2006
Hitch warning: 2527 msec frame time
Hitch warning: 12002 msec frame time
Hitch warning: 13936 msec frame time

Böyle bir konsol geçmişim var. Ayrıca "Awaiting connection" bağlantı hatası almıyorum. Diğer sunuculara "connect" komutuyla bağlanabiliyorum.

Cevap
Gönderiler: 4
(@murat-cengizhan-kosen)
Onbaşı

Tabi ki, bir sorum daha var,serverda bir süre oynadıktan sonra tüm oyuncuların pingi bir anda yükseliyor ve öyle kalıyor.(windows server) 4-5 kişi oynarken bile aynı sıkıntıyı yaşıyoruz,çözümü nedir ,teşekkürler.

Cevap
Admin
(@administrator)
General

Sunucunuzun ve/veya üzerinden bulunduğu makinenin internet bant genişliği ile alakalı olabilir. Sunucunuz yeni olduğundan aynı anda mod dosyasını indiren oyuncuların çokluğu da olabilir.

Birinci ihtimali çözmek için sunucuyu aldığınız yerle iletişim kurup bant genişliğinize etki eden gereksiz download/uploadları engelleyebilir, bantgenişliğini artırmasını isteyebilirsiniz.

Mod dosya downloadlarını hızlandırmak için HFS ile makine üzerinden kurulum yapmıştınız. Buradan yapılacak downloadlar serverinizi de etkileyeceğinden imkanınız varsa download kotası bulunmayan, hızlı internet bağlantısı olan ve fazla aktif olmayan bir web sitesinden/hizmetinden de yararlanabilirsiniz.

Tabi ki, bir sorum daha var,serverda bir süre oynadıktan sonra tüm oyuncuların pingi bir anda yükseliyor ve öyle kalıyor.(windows server) 4-5 kişi oynarken bile aynı sıkıntıyı yaşıyoruz,çözümü nedir ,teşekkürler.

Cevap
Sayfa 29 / 46
Oyun.News
Logo