Farklı oyun buglarını screen shoot yapıp paylaşabilirsiniz. Matsak geyik olsun...
Bugünkü 1 oyunda rastladım left four death two oyunun rastladım, oyunun screen shoot'ım.
Oyunda bug var aklımda matrix filmin 2.incisi 3.üncüsü ajan smith gibi birden fazla ben olmam oyunda bug 2 farklı fotoğraf. Bir de kötü talihsiz olay oldu.
Porn*grafik sitesinde, kadın inlemeyi telsizle açtı rahatsız oldum! Aklına şarkı ritimleri gelir aklından çıkmaz, 5 eldir kadın inleme sesi aklımdan çıkmıyor.
Birisi miğferini unutmuşa benziyor 😀
Birisi miğferini unutmuşa benziyor 😀
Aklıma 1977 yılındaki şaban oğlu şaban aklıma geldi. Fes başıma fes başıma..
Bir aklıma daha geldi.1993 yılındaki dizi aklıma geldi. Şaban Askerde dizisi vardı. Şaban kepini unuttu. Şaban askeriye'nin belasıydı 😀 Almadık ceza kalmamıştı. Kepi unuttu. En ceza olarak Tuvalet temizletmişti.
Single player Cod 5 Oyunda bug oldu. Bölümü restart yaptım. Zaten moralim bozuldu bi update yaptık multiplayer ne yaptıkları belli değil bozmuşlar. Moralim bozuldu.
Gta 4 bile multiplayerı kaldırdılar. Yapacaksalar oyun multiplayer yapmasınlar. Senaryo bitince oyunun anlamı kalmıyor, biz bu yüzden ilk etapta multiplayerlı oyun alıyoruz
Oyun oynarken biri anti terörist öldürmüş, ekranda karakter bi görünüyor bi görünmüyor. Şüphelendim Ekran kartımla alakalı mı diye sesli chat'te oynayan karakter bug olduğundan bahsetti.
Oyunun kill sonrasında haritadaki karakterleri tarayıp silmesi lazım ama oyun ya da mod/server taraflı bug var sanırım.
tavuk vardı yakalayamadım kabağın içine giriyordu kutunun içine giriyordu. kovboy ise sıkışıp kaldı bug oldu
Kovboy çite sıkışmış 😀 Bug görselindeki oyunun adı Call of Juarez: Gunslinger sanırım.
Kovboy çite sıkışmış 😀 Bug görselindeki oyunun adı Call of Juarez: Gunslinger sanırım.
evet üstat, 3 4.üncü bölümünde bıraktım maden bölümünde, saçmaladı senaryo sevemedim. Gta komsepti olsaydı iyiydi.O oyuna seven vatandaşlarımıza saygım sonsuz.








