Call of Duty 4 Modern Warfare Multiplayer Oynamak ⋆ Sayfa 7 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 4 Modern Warfare Multiplayer Oynamak

61 Gönderi
20 Üye
16 Beğeni
171.2 K Ziyaret
Gönderiler: 7
(@kayahan-coskun)
Onbaşı

MW3 yükledim onu deneyeceğim şimdi 😀

Mümkünse mw3 ü nasıl online oynayacagımı anlatır mısınız ya da patchleri nereden bulacağımı

Bu arada game tracker ın clientini kullansam bile game trackere ki serverler değilse o spam serverler geliyor.

Edit: Mesajlar birleştirildi.

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Daha önceleri oynanabiliyordu ama şu an orjinal olmadan multiplayer oynamak mümkün değil bildiğim kadarıyla.

MW3 yükledim onu deneyeceğim şimdi 😀

Mümkünse mw3 ü nasıl online oynayacagımı anlatır mısınız ya da patchleri nereden bulacağımı

Bu arada game tracker ın clientini kullansam bile game trackere ki serverler değilse o spam serverler geliyor.

Cevap
Gönderiler: 21
(@nazif03)
Çavuş

kardesim key codunu nerde bulabilırım baska sitelerde bulanilirim ama burdan olsun istiyorum herseyi bu Call of Duty 4 Official Patch v.1.6 bunlarida indirip kurmam gerekiyormu

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Dosya upload siteleri kgn. uygulamalarını virüs olarak algılayıp kısa bir süre sonra silince linkler kırıldığı için yüklemek anlamsız oluyor. Konu başındaki oyunun kendisi şeklinde belirtilen t*rrent içinde vardır tahmin ediyorum. Yoksa, arama motorlarından CoD 4 key code şeklinde bakarsanız bazı sitelerde açık şekilde yazılmış hali olması lazım.

Oyun yayımlandıktan bir kaç ay sonra tespit edilen hataları düzeltmek için yayımlanan resmi patchleri özellikle Call of Duty 4'ü multiplayer oynayabilmek için yüklemek gerekiyor.

kardesim key codunu nerde bulabilırım baska sitelerde bulanilirim ama burdan olsun istiyorum herseyi bu Call of Duty 4 Official Patch v.1.6 bunlarida indirip kurmam gerekiyor mu?

Cevap
Gönderiler: 21
(@nazif03)
Çavuş

kardesim simgle playerde bu hatayı aliyorum ne yapmam gerek acaba?

Call of Duty 4 Modern Warfare Please Insert The Correct DVD Rom Error

Cevap
Sayfa 7 / 12
Oyun.News
Logo