Yönetici olarak çalıştırdım, filtreleri kontrol ettim her şey açık, server list'te hiç server gözükmüyor. Oyunu silip tekrar kurmayı deniycem şimdiden sağol olmazsa danışırım
merhaba ben multiplayer oynayabiliyorum fakat crossfire haritasında sadece , başka bi haritada ki servere tıklayınca o server yükleniyor sonra crossfire haritasında ki bi servere atıyor beni sebebi nedir?
Call of Duty 4 v.1.6 ve v.1.7 official patch'lerini yapmamış olabilirsiniz. Bazı multiplayer haritaların da geldiği bu yamaları ilgili sayfalarımızda bulabileceğiniz bağlantılardan indirip kurduktan sonra multiplayer sunucularda deneyebilir misiniz?
merhaba ben multiplayer oynayabiliyorum fakat crossfire haritasında sadece , başka bi haritada ki servere tıklayınca o server yükleniyor sonra crossfire haritasında ki bi servere atıyor beni sebebi nedir?
1.6 ve 1.7 patch lerinin zaten yüklü oldugu yazıyor , ben direkt cod 4 mp den join server diyerek server listesini görüyorum , ordan bi servere bağlanıyorum haritası crossfire olmayan ama o servere girdikten sonra tekrar cross fire haritasında ki bi servere bağlanyor .
Biraz önce CoD4 multiplayer'ı açıp server listesine bakınca sanırım ne demek istediğinizi anladım. Server List en çok oyuncu bulunanları yukarıda göster şeklinde listelenince aldığım ekran görüntüsünde de görülebileceği üzere hacklenmiş sunucuların yanısıra spam yapan sunucular da mevcut.
En fazla 64 slot olabilen CoD4 sunucuları 250 slotta görünüyor, sanırım bu sunucular hacklenenler arasında. İlaveten reklam için açılıp oyuncu varmış gibi gösterilip gelen oyuncuları asıl sunucuya yönlendiren redirect sunucular da vardır büyük ihtimalle.
Tavsiyem Call of Duty 4 multiplayer sunucuya girmeden önce oyuncu sayılarını, spam server olup olmadığını ve ''Server Info'' menüsünden oyuncuların gerçek oyuncu olup olmadıklarını da kontrol ederek sunucuya girmeniz yönünde.
1.6 ve 1.7 patch lerinin zaten yüklü oldugu yazıyor , ben direkt cod 4 mp den join server diyerek server listesini görüyorum , ordan bi servere bağlanıyorum haritası crossfire olmayan ama o servere girdikten sonra tekrar cross fire haritasında ki bi servere bağlanyor.