Call of Duty 4 Modern Warfare Multiplayer Oynamak ⋆ Sayfa 5 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 4 Modern Warfare Multiplayer Oynamak

61 Gönderi
20 Üye
16 Beğeni
171.2 K Ziyaret
Gönderiler: 4
(@tayfunkasal)
Onbaşı

Merhaba iyi günler, eski CoD 4 oynayıcılarındanım fakat hiç online oynamadım. Biraz konulara göz gezdirdim ama birkaç farklı şey gördüm punkbuser xfire açısından falan. Şu anda benim ne yapmam gerekiyor oyun kurulu değil ve online oynamak istiyorum. Çok makbule geçer aydınlatırsanız şimdiden teşekkür ederim.

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Öncelikle oyunu ve ardından resmi yama/update'lerini kurun. Sonra oyun Join menüsünden serverleri listeleyin ve girmek istediğiniz sunucuyu işaretleyerek girin, işlem tamamdır.

PB aktif sunucularda da oynamak istiyorum derseniz punkbuster'ı kurun. XFire uygulamasının sağladığı tüm sunucuları listelemesi, oyuncu sayısı/durumu görme vb. kolaylıklar için XFire alternatifi bir yazılım kurun. Tüm detaylar birinci sayfada mevcut.

Merhaba iyi günler, eski CoD 4 oynayıcılarındanım fakat hiç online oynamadım. Biraz konulara göz gezdirdim ama birkaç farklı şey gördüm punkbuser xfire açısından falan. Şu anda benim ne yapmam gerekiyor oyun kurulu değil ve online oynamak istiyorum. Çok makbule geçer aydınlatırsanız şimdiden teşekkür ederim.

Cevap
(@tayfunkasal)
Onbaşı

Öncelikle oyunu ve ardından resmi yama/update'lerini kurun. Sonra oyun Join menüsünden serverleri listeleyin ve girmek istediğiniz sunucuyu işaretleyerek girin, işlem tamamdır.

PB aktif sunucularda da oynamak istiyorum derseniz punkbuster'ı kurun. XFire uygulamasının sağladığı tüm sunucuları listelemesi, oyuncu sayısı/durumu görme vb. kolaylıklar için XFire alternatifi bir yazılım kurun. Tüm detaylar birinci sayfada mevcut.

teşekkür ederim, xfire alternatifi bi yazılım kullanmadan da sadece punkbuster kurarak PB aktif sunucularda oynayabilir miyim ve oyun içinde yeterince server bulur mu bu yazılım olmadan da?

Cevap
(@tayfunkasal)
Onbaşı

Bir de multiplayer girişi için ayrı crack mi indirmem gerek internetten, oyunu kurdum ama multi açılmıyor.

Başınızı ağrıttım kusura bakmayın da, son olarak, oyunu burdan indiremedim başka bir siteden kurdum. burdan patchleri kurdum üzerine. multi player'a giremiyorum şu an.

Kulaklığı mikrofon girişine takarak multiplayer'a giriş yapabildim, ama tüm server gözükmüyor hiç. oyunu kurdum, sırasıyla 1.6 1.7 patchleri kurdum sizin attığınız mp crackini yükledim başka ne yapmam gerek.

Edit: Mesajlar birleştirildi.

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

XFire alternatifi yazılım kullanmak sadece kolaylaştırıcı bir araç ve zorunlu değil. Evet, kurarsanız PB'nin aktif olduğu sunuculara da girerek server sayısını genişletmiş olursunuz.

Call of Duty 4 multiplayer oynayabilmeniz için crack yapmak gerekli değildir.

Join > Server List'te kaç tane server görebiliyorsunuz? Ayrıca Server Filters ayarlarınızı gözden geçirerek tüm serverleri kapsayacak şekilde yapılandırınız. Ayrıca oyunu yönetici olarak çalışacak şekilde ayarlayınız ki servercache.dat dosyası düzgün yazılabilsin.

Bir de multiplayer girişi için ayrı crack mi indirmem gerek internetten, oyunu kurdum ama multi açılmıyor.

Başınızı ağrıttım kusura bakmayın da, son olarak, oyunu burdan indiremedim başka bir siteden kurdum. burdan patchleri kurdum üzerine. multi player'a giremiyorum şu an.

Kulaklığı mikrofon girişine takarak multiplayer'a giriş yapabildim, ama tüm server gözükmüyor hiç. oyunu kurdum, sırasıyla 1.6 1.7 patchleri kurdum sizin attığınız mp crackini yükledim başka ne yapmam gerek.

Cevap
Sayfa 5 / 12
Oyun.News
Logo