sizi banlayan adminimizin en yakında zamanda ilgilenmesi için lütfen guid numaranızı da paylaşınız.
Olayı özetliyorum.Bir oyuncu bana ulan xyxz demiş bende ulan babandır it deyip banlamışım burda yaptığım melekkralın dediği gibi durduk yere küfür etmek değil karşılık vermek.Bu arkadaş çıkmış bana "Bonzi adminlikte son günlerin galiba" demiş bende ne demek istiyorsun demişim oda "yakında görürsün diye" beni tehdit etmiş bende kuru tehdide pabuç bırakmayacağım için kimsin sen lan demişim ve banlaşım.
Olay budur, yok güçsüzü korumuşmuşta yok ben lan demişimde falan filan olay kendisini müşteri bizide tüccar sanan oyunculardan birisi olmasından ibarettir.Bana ana avrat küfür edene bende sülalesi ile karşılık veriyorum.Ama durduk yere ne argo kullanırım ne de küfür ederim.Senin gibi üzerine vazife olmayan şeylere karışıp atıldıktan sonra olayı uzatanlara da karnımız tok.Bu kadar izahat yeter bu arkadaş yasaklıdır konuda kilitlenirse sevinirim.
Sizleri gerçekten anlamıyorum ne yani farkli bir nickle gelip size saygı duymadan sacma sapan oynayip gitmemi istiyorsunuz ben sizden özür diledim forumda.Hile konusuna gelince, geçmişte yapılan benim için küçük bir eğlenceydi ve gene de o yaptıklarıma ragmen sizden özür dileyip adam akilli serverda oyun oynuyorum biraz ayırt edin ya gerçek yaşamla oyunu alt tarafi bir hile açtım bu kadar gukkan sana cevap bile vermiyorum çünkü yazdigin yanit cevap verilecek bir yanit degil
ne diyor bu ya derdin ne senin
ne yedin de rüya gördün
1)Senin o eğlencen yüzünden biz eğlencemizi bırakıp senin gibi kendini bilmezlerle uğraşıyorduk sen o an eğlence yaparken!
2)Alt tarafı bir hile açtın o kadar mı?Sen bu işleri bu kadar kolay mı sanıyorsun.Senin gibi insanlar yüzünden yani ''küçük bir eğlence'' yapan insanlar yüzünden sabahladığımı bilirim ben burada.Sen şimdi gelmiş burada laga luga yapıyorsun.Allahtan şu an klanda değilim yoksa senin aleyhine her şeyi yapardım.İş abilerime kalmış.