Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU) ⋆ Sayfa 98 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU)

519 Gönderi
81 Üye
0 Beğeni
249.5 K Ziyaret
Gönderiler: 8
(@utkusenturk)
Onbaşı

Cod 4 Ban Sorunlari

Cevap
Gönderiler: 113
(@gukkan)
Astsubay

hozocozef.Bu adam ben adminlik yaparken aimle wh le gelen adam mı?Oysa serverde tutmak bile yanlış :S

Cevap
Gönderiler: 156
(@melekkrl)
Astsubay

oyuncuya kötü sözünü iade etmiş ... kurduğu cümleden aşikar zaten durum . . . seninde bunun farkında olduğundan eminim . . . diğer oyuncunun ne söylediğini yayınlamadan bu cümleyi DURUP DURURKEN BONZİ kurmuş gibi lanse etmen ART NİYET ten başka birşey değil  . . . admin arkadaşlardan ricam utku arkadaşın durum değerlendirmesini yapıp neticeye bağlayın . . . .gerek sen utku arkadaş gerekse de bu konuyu okuyan diğer oyuncu arkadaşlar maduriyetleriniz hile ve hakaretten uzaksa adminlerimiz tarafından seve seve giderilir . . . fakat burda admin ve klan üyelerimizi yıpratmaya yönelik HİÇBİR KONU  SÖYLEM İTİBAR GÖRMEYECEKTİR . . ! OYUNCU ARKADAŞLAR MADURİYETİNİ DİLE GETİRMEKTEN ZİYADE GEREKSİZ POLEMİK ÇIKARTACAK KONU VE YORUMLAR KİLİTLENİR ,  SİLİNİP GİDER !

Cevap
Gönderiler: 8
(@utkusenturk)
Onbaşı

''melekkral'' keşke herkes de sizin gibi babacan bi tavırla durumu açıklayabilse..
bu konuyu başından itibaren okusanız ne kadar barışçıl bir şekilde yazdığımı göreceksin. Ha ss'e gelince diğer oyuncu admininize ''lan'' diye hitap edip bu cevabı admininizden alıyorsa, ve sizin admininiz hiç bir argo kullanmadığım halde bana ''lan'' diye hitap ediyorsa, önceki durumu admininizin yaptığı gibi kendisine bende iade etmesini bilirdim.. adam forumda bile herkesin göreceği şekilde lan diye hitap ediyor ama kendisine söylenmeye gelmiyor küfür ediyor bu adamın terbiyesinden şüphe ederim...
ama ben oyunuma baktım sadece o tepkiye karşı rahatsız oldum bunu da kendisine belirttim ve banlandım. küfür etmedim hile yapmadım kimseye sataşmadım tek suçum güçlü birinin güçsüz birisine küfür etmesine olan tepkim oldu bunlarla zamanınızı aldığım için üzgünüm ama altta kalmayı sevmiorum hakkımı aramak adına burdaydım
doğru kararı aranızda görüşüp vereceğinizden eminim ne olursa olsun saygı duyarım
iyi oyunlar iyi eğlenceler..

Cevap
Gönderiler: 1
(@enemydown)
Er

arkadaslar benim nickim -LtbLue w0w bi hozocofe diye bi nickli arkadas beni burda banlattırmıs duvar tarıyomuşum sözde bakın ben duvar tarasam 2 aydır sürekli bu swde oynuyom 06 semih nickiylede takılmıştım şimdiye kadar banlanırdım zaten fakat bu arkadas beni sınıf arkadaşı olarak biliyo yok böyle yok şöyle falan diyo bunun dedigine inanmazsanız ve bnm bannedimi kaldırırsanız çok sevinicem çünkü bu sw hem çok kaliteli hemde cod 4 online swlerde en iyisi bende saygılar ve sevgilerimle

yine ben ltblue bide bşi söyleyecem o hozocofe adlı arkadası ben bu swye giremedigim için global swsinde gördüm orda ana avrat kaydım o dogru ama bu swde kaymadım haksız yere beni banlattırdıgı için küfür ettim onun ssini atarsa hangi swde oldugunuda belirtsin o arkadas !

Cevap
Sayfa 98 / 104
Oyun.News
Logo