Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU) ⋆ Sayfa 97 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU)

519 Gönderi
81 Üye
0 Beğeni
249.5 K Ziyaret
Gönderiler: 8
(@utkusenturk)
Onbaşı

bence bir terbiyesizlik değil ama sen öyle düşünüyorsan o sana göre öyledir adım utku rahatsız olduğun bir davranışsa kusura bakma ''oyuncuya küfür ettiğin'' için sana öyle bir tavır takındım sadece oyun oynuyoruz oyun düzenini bozmayan birine süresiz ban atıldığını ilk kez senden görüyorum aramızda bir tatsızlık olmasına gerek yok ben bir dahaki sefere güzel bir üslupla uyarırsın bende dikkatli olurum olur biter banımı kaldırırsanız sevinirim iyi oyunlar iyi eğlenceler..

Cevap
Gönderiler: 47
(@bonzi)
Çavuş

Hozocozef önceden serverda surekli hack acman kendi adıma seni daha yakından izlememe neden oldu.Serverı adminlere küfür ederek koruyamazsın oyunda admin varsa serverı o korur, ayrıca küfür ettiğin kişi sadece admin değil server kurucusu ve yöneticisi.Bende olsam ban atardım.Hareketlerine 3 kat dikkat etmen gerekirken bu şekilde davranman kafamda ki soru işaretlerini daha da arttırdı.İnsayatif tamamen Özcan abidedir.

Cevap
Gönderiler: 340
(@gangster)
Teğmen

cenk hayret birşeysin ya bende diyorum yanlış ban olmuştur peh...hilekarı yada küfürbazı  oyundan küfürle sogutucagını sanıyorsan yanılıyorsun işte orda.onların yüzü kızarıcak olsan küfür yiyceğini bile bile küfür yada hile kullanmazlar ah cenk ah....bonziye katılıyorum aynen.
insiyatif özcan abinindir
şeriatın kestiği parmak acımaz...

Cevap
Gönderiler: 47
(@bonzi)
Çavuş

Ben hiçbir oyuncuya küfür etmedim yalan söylüyorsun açıkca derdini hala anlayabilmiş değilim.Ne zaman kime ve ne küfürü etmişim açıklarmısın.

Cevap
Gönderiler: 8
(@utkusenturk)
Onbaşı

Tabi aslında bu küfür sayılmaz ''ulan'' = ''oğlan'' anlamına geliyor ''baba''yı hepimiz biliyoruz ''it'' = ''köpek'' bunlar kötü laflar değil zaten...

Cevap
Sayfa 97 / 104
Oyun.News
Logo