o 2 şikayet dediğin biri kingkong diğerinin nicki x ile başlayan bir oyuncuydu. o oyuncu beni bir önceki haritada (strike) 2 veya birkaç defa şikayet etmiş olabilir. bloc haritasında da rahat durmadı, öldürür öldürmez sonra yine şikayet etti. bir insan bir oyuncuyu her defasında sisten vurabilir mi? böyle bir saçmalık olabilir mi? o kadar adam vurdum ve yanlış hatırlamıyorsam strike haritasında 1. ya da çok iyi bir skorum vardı. niye diğerlerinden böyle bir şikayet gelmedi? vuruşlarımın net olduğundan adım gibi eminim. ayrıca ban açılır da unutmazsam bundan sonra oyunlarımı demoya kaydedeceğim!
ben KingKong'a gelir gelmez bir şeyler söyledim ve KingKong sesini çıkarmadı. onunla tartışmadık, seninle tartıştık. ayrıca adamlık yerinde susarsan olur. haksızlığa uğrayıpta susmakla adam olunmaz. tartışmayı bitirmezsek banlayacağını söyledin. ee peki beni banladın KingKong'u niye banlamadın? madem ikimizin de tartıştığını iddia ediyorsun onu da banlasaydın ya. hadi diyelim ki o sustu da banlamadın. niye bana "ULAN" diye hitap edttiğinde uyarmadın veya kicklemedin?
basbaya emir aldın işte 😀 "AT ŞUNU" diye hitap etmedi mi sana? bu bir emirdir 😉 belki içinizde eşit haklara sahip olduğunuzu düşünüyorsunuzdur ama bir oyuncu olarak hareket ettiğinizi unutmayın ve BİR OYUNCUYLA DA EŞİT HAKLARA sahip olun!
o ban BÜYÜK HAKSIZLIKTIR. ÖZÜR BEKLİYORUM! önce bana "ULAN" dediği için ve banlandığım için özür dileyin. karşılığında ben de cevaptan dolayı özür dileyecem.