Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU) ⋆ Sayfa 92 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU)

519 Gönderi
81 Üye
0 Beğeni
249.6 K Ziyaret
Gönderiler: 2
(@crazyturk)
Er

o 2 şikayet dediğin biri kingkong diğerinin nicki x ile başlayan bir oyuncuydu. o oyuncu beni bir önceki haritada (strike) 2 veya birkaç defa şikayet etmiş olabilir. bloc haritasında da rahat durmadı, öldürür öldürmez sonra yine şikayet etti. bir insan bir oyuncuyu her defasında sisten vurabilir mi? böyle bir saçmalık olabilir mi? o kadar adam vurdum ve yanlış hatırlamıyorsam strike haritasında 1. ya da çok iyi bir skorum vardı. niye diğerlerinden böyle bir şikayet gelmedi? vuruşlarımın net olduğundan adım gibi eminim. ayrıca ban açılır da unutmazsam bundan sonra oyunlarımı demoya kaydedeceğim!

ben KingKong'a gelir gelmez bir şeyler söyledim ve KingKong sesini çıkarmadı. onunla tartışmadık, seninle tartıştık. ayrıca adamlık yerinde susarsan olur. haksızlığa uğrayıpta susmakla adam olunmaz. tartışmayı bitirmezsek banlayacağını söyledin. ee peki beni banladın KingKong'u niye banlamadın? madem ikimizin de tartıştığını iddia ediyorsun onu da banlasaydın ya. hadi diyelim ki o sustu da banlamadın. niye bana "ULAN" diye hitap edttiğinde uyarmadın veya kicklemedin?

basbaya emir aldın işte 😀 "AT ŞUNU" diye hitap etmedi mi sana? bu bir emirdir 😉 belki içinizde eşit haklara sahip olduğunuzu düşünüyorsunuzdur ama bir oyuncu olarak hareket ettiğinizi unutmayın ve BİR OYUNCUYLA DA EŞİT HAKLARA sahip olun!

o ban BÜYÜK HAKSIZLIKTIR. ÖZÜR BEKLİYORUM! önce bana "ULAN" dediği için ve banlandığım için özür dileyin. karşılığında ben de cevaptan dolayı özür dileyecem.

Cevap
Gönderiler: 92
(@kokocan)
Uzman Çavuş

bu tavrınla bi yere varamazsın...

Cevap
Gönderiler: 4
(@upsurt)
Er

Bi kaç aydır bu serverda hakkımda hiçbir şikayet olmadan, 1 kere bile kicklenmeden oynuyorum. Ancak bugün Bonzi isimli admin, oyuna girdiğimde "Sen yasaklı değil misin? Sürekli ip değiştiriyorsun, küfür sende artizlik sende" diye saydırmaya başladı.
Ben "başkasıyla akrıştırıyorsun heralde, neyle suçlanıyorum?" dediğimde "fazla konuşma, senin canın ban istiyor" gibisinden azarlanmaya karşılandım.

Bu olayın mantığı nedir? Eğlenmek için hergün girdiğim oyuna giriyorum ama birden bigün aklına bişiler esen bi admin bana hakaret ediyor. Bu muamelenin anlamını bana biri açıklayabilir mi?

Cevap
Gönderiler: 340
(@gangster)
Teğmen

arkadaşım sen neyin kafasını yaşıyorsun bonzi oyun sırasında bu konuşmalardan sonra sana demedimi kusura bakma başkasıyla karıştırmışım diye.yanlışlık olmuş işte neden oyunda yazılanları okumadan etmeden hemen şikayet amacın ne.
+ bonzi sana fazla konuşma senin canın ban istiyor diye bir cümlede kullanmadı ki ben oyundaydım.
şu an iş yerimdeyim akşam eve gidince tüm konuşmaları koyucam buraya sende iyice okursun.kendi ettiğin lafında aklındadır heralde  schneijder ?

Cevap
Gönderiler: 4
(@upsurt)
Er

Kusura bakma dediğini okumadım. Okusaydım yazmazdım buraya. Ban olayını Dejinasal da demiş olabilir ama hala neyin kafasındasın falan cümleler kuruyosun. Benim canımı sıkan nokta Kendimi savunmaya çalışmama rağmen hala Bonzi'nin küfür bunda, artistlik bunda diye hakarete devam etmesi. Kendimi savunduğumda daya dejinasalın yada bonzinin banla beni  tehtid etmesi. Yazıları koyarsan sevinirim, ben de ne demişim görürüz

Cevap
Sayfa 92 / 104
Oyun.News
Logo