malesef bonzi bütün mana puanını kullanarak ban kullanmış açılmıyor 😀
gereken yere ilettim en kısa zamanda açılıcak 😀
Önemli değil pann 🙂
1.crazy turk arkadasım sana olayın atladıgın bi kısmını anlatayım.. sis ten vurdugun uzerine 2 sikayet geldi.. normalde dikkate alır izlerim.. sikayet eden klan arkadaşımsa. izlediğini bilir bir uyarı için kicklerim...
2.Sen kick yedikten sonra geldin kinkong la atışmaya başladın.. size tartışmanızı bitirmenizi yoksa banlıyacağımı söyledim. sonra bana gelmiş gerçekler acıttımı kokocan diyosun. neyin gerçeğiginden bahsediyosun adam olup sussaydın oyunda suan frag kasıyor olcaktın...
3. Biz emirle çalışmıyorz crazy ..Biz bireysel dayanışmalarla ayakta tutuyoruz bu sw yi.. kimse kimsenin üstü değil burda ... bizim içimizde olan herkez bi nevi eşit haklara sahiptir...
4.Bu ban gayet yerli yerindedir. Kalkmasını istiyosan ben ve kinkongla bir konusma yaparsın.. bir yere varabilirsek bende iyi niyetimi gösteririm..
server'e girmeyi denedim, ban kaldırılmış teşekkür ederim abi. Yalnız bi isteğim olacak bidaha ban yiyecek olursam bonzi banlamasın abi, o bütün gücüyle banlıyo sonra ban açılmıyo 😀 😀