Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU) ⋆ Sayfa 83 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU)

519 Gönderi
81 Üye
0 Beğeni
249.7 K Ziyaret
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Beyanınıza güvenilerek banınız kaldırıldı, fakat etkinleşmesi için serverde oyuncu olmadığı bir sırada restart edilmesi gerekiyor. Maalesef diğer işler içinde bir türlü resetlenemedi doluluk yüzünden. İnşallah bu gece boş olurda resetlenir. İyi oyunlar.

Konu kilit.

Cevap
Admin
(@administrator)
General

Ban hakkında uygun başvuru yapılmadan ve yeterli bilgi verilmediğinden konu kilitlenmiştir. Lutfen ban sorununuz için formata uygun olarak tekrar konu açınız.

Cevap
Admin
(@administrator)
General

Geri dönüş yapılmadığından konu kilitlenmiştir. Lutfen formata uygun olarak yeni konu başlığı açınız.

Cevap
Gönderiler: 3
(@pliue)
Er

dün akşam codtürkiye server oynarken arkdasim bir arkdasım sordum ve eski ayyıldiz adminlerinden slici uzun zamnadır görmdgim oyunu bırakıp bırakmdın ögrenmek için bu arda ayyıldiz server bos diye yazdım adminlerden samuraya beni banldi reklam yapma git ayyıldızda oyna diye ben önce uyarmsın beklrdim artı ben reklam yapmdım sadce sordum bu konuyla ilglenirseniz sevinrim banım acarsanız sevincegim şimdiden teşkürller

Cevap
Gönderiler: 340
(@gangster)
Teğmen

oyuna yeni girmiştim senin o şekilde konuştugunu grünce banladım.sw mizde reklam yapmanın yasak oldugu için bu şekilde davrandım.o kadar çok olay oluyorki diger sw lerden gelip reklam yapıp anında kaçnalar var o yüzdende uyarma gereği duymadım.yaşanan olaylar yüzünden çok hassas oldugum bir konu.

[23:33:42] firtina: girmiyorum uzun zamndir ya

[23:33:51] firtina: ayyildiz bos

[23:34:22] hulusi: !b firtina reklam yasak sen ayyildiza git by.samurai

ban en kısa sürede açılıcaktır bir kusurum varsa affola

Cevap
Sayfa 83 / 104
Oyun.News
Logo