Teşekkürler. Beklemekdeyim
28 01 2013 akşamı serverdayanrken ban yedim sebebi wh yazıyordu ben sp ile oynuyorum ve atldgım da 43 adam vurup 39 kez ölmüşüm wh olsam o kadar ölmezdim 1 ikincisi wh olsam sp oynanmam daha uygun bir silah alrım yani kıscahaksızca taldım yine isim benzerliginden 4 gün önce yine atldım tüm sevim gitti 55 0 başslım olur bir yanlşışlık dedim adminlerde konuştugumda ama dün akşam bana yine haksızlık yapıldı yardımcı olurpta banım acarsanazı sevinirm şimdiden teşekkürler birde adim arkdaşlar biraz daha dikaktli olurlarsa sevinirm ogünki oyun görüntülerim tekrar izlesinle lütfen
artik o sen misin bilemem ama senin nickinin aynisiyla kaç gündür aim geliyor sw e ve adminlere küfür vs ediyor banlayan adminmiz ondan banlamis olsa gerek
Bu bahaneyi yicek yaşı çoktan geçtik serkan ... Seni izledim Wallhack sende dün yoksa ben adımı değiştiririm, bu oyunu da burda bırakırım.. Banın açılmayacak..!
bende wh varsa bende oyun silerim benim yaşı 38 bir oyun içinde anneme ve aileme küfür etircek kadar şerfsiz degilim dün eger bende wh varsa yukrda allah var kerdeş onun üzrin yemin ederim wh olmadgım