Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU) ⋆ Sayfa 78 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU)

519 Gönderi
81 Üye
0 Beğeni
249.8 K Ziyaret
Gönderiler: 294
(@marksman)
Teğmen

seni banlayan adminmiz hemen cevap veremeyebilir en kisa sürede dönecektir size ama muhtemelen fake nickde sizi izliyordu adminimiz

Cevap
Gönderiler: 8
(@yussufox)
Onbaşı

Teşekkürler.

Cevap
Gönderiler: 3
(@publicagent)
Er

Geçen gün CodTürkiye HARDCORE TDM 'de oynarken yani ip'si (95.173.183.41:28960) olan server de oynarken durduk yere banlandım nedeni bile yazmıyordu . Nickim PublicAgent en çok oynadığım serverden birisi lütfen banım açılsın giremiyorum servere.

Cevap
Gönderiler: 340
(@gangster)
Teğmen

ilgili adminlerin yardımcı olabilmesi için
tam olarak ban zamanı (hatırlıyorsan)
guid ?
en son hangi adminin oyunda oldugu
bunların herhangi birini yazarsan yardımcı olabiliriz ...

Cevap
Gönderiler: 47
(@bonzi)
Çavuş

Bizim için üslup ve saygı önemlidir insanın senin gibi yaşına değil başına bakarız.Bu serverda admin olan arkadaşlardan 20 yaşında da olan var benim gibi 34 yaşında da olan var.Önemli olan işini yapıp yapmadığı sen küstahça nerde o eski adminler yok adminleriniz 20+ üstü olsun diye dalarsan olaya ban yersin.Ayrıca nerde o eski adminler diyorsun ya en eski admin benim bu arada.Sen yaşı boşver önemli olan saygılı ve efendi olmaktır.Ben admin olarak yapmam gerekeni yapmama rağmen sen sabir çekip nerde o eski adminler die ahkam kesersen bende seni banlarım arkadaşım.

Cevap
Sayfa 78 / 104
Oyun.News
Logo