Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU) ⋆ Sayfa 74 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU)

519 Gönderi
81 Üye
0 Beğeni
249.9 K Ziyaret
Gönderiler: 4
(@cangumussuyu)
Er

İlginize tesekkürler.. İyi günler diliyorum..

Cevap
Gönderiler: 1
(@catchpenny)
Er

Nick : Catchpenny

GUID : f89ad055

Server : Hardcore Codturkiye 95.173.183.41:28960

15.01.2013

merhabalar cod4 serverinizda bu akşam itibariyle admin tarafından nedenini bilmediğim şekilde bütün kurallara uymama rağmen ilk baş kick daha sonra tekrar girdiğim gibi ban yememdi. İşin ironik kısmı ise ilk kick yediğim zaman sis taramamdan ötürü idi , ama ben oyunda kick yemeden önce karşı ki oyuncu ile çatışma halindeydim ve etrafta sis yoktu daha sonra oyuna tekrar girdiğimde oyuna girmemle ban yememin bir olmasaydı. Sanırım adminin yanlışlığından kaynaklanan bir sorun araştırılması ve banımın kaldırılmasını istiyorum. 

Cevap
Gönderiler: 13
(@geceucanpirasa)
Onbaşı

Merhabalar,

Kick ve Ban i ben attım.

3 oyuncudan gelen sikayet üzerine sizi izledim. Sis ve duvar taradıgınızı tesbit ettim. Crash mapinda helikopterin ilerisinde rakip takımın spawn noktasına sis varken oyuncu olsun olmasın red dot ile nisan alıp sisi taradınız. Sizi 2 kere uyardım ve uyarımı ciddiye almadiginizi gorunce kick attim. Tekrar girdiginiz de aynı uyarıyı tekrar yaptım fakat tekrar aynı noktadan spawn taradıgınızı gorunce ban attım.

Kısaca ''Sis ve Duvar taramak yasak'' diye belirttildigi halde sis taradıgınız icin atıldınız. Herhangi bir yanlıs anlama yoktur.

Saygılar,

|C-TR-A| GeceUcanPirasa

Cevap
Gönderiler: 7
(@maverickk1)
Onbaşı

16.01.2013 Saat 20:55 GUid ban sorununu birebir yaşamış bulunmaktayım, siyah ekran sorunu olduğu söylenip banlandım bende SS baktım siyah ama uyarılmadım direk atıldım.

Evveliyatında ise zakkura nick name adı altında "görmeden tarama" yaptığım söylendi ve kick'lendim oysa ki G3 ile oynuyordum bence bu kadar basit olmamalı |C-TR|G.U.P. tarafından "görmeden tarama ve akabinde "Siyah Ekran" nedeni ile ban adaletsiz bir karar Anti Alasing ayarları 2x olduğu halde siyah ekran çıktığını bilmiyordum.

Diğer sunucular da 4x olduğunda sorun çıkabildiğini biliyorum uyarılabilirdim, bu sefer gerçekten bir daha kesinlikle SV'larınızda oyun oynamama kararı aldım lakin bu kadar faal işleyen bir sunucu'da böyle yaklaşımlara mahal verilmemesi gerektiğini düşünüyorum, herkese pingsiz ve keyifli iyi bir gece diliyorum, sağlıcakla kalın...

Cevap
Gönderiler: 294
(@marksman)
Teğmen

o zakkura bendim zaten g3 le tarayabilirmiyim dedin bsy demedim sonraki map a kadar bekledim yine baktim görmeden taradin gup a kicklettim sw e geldin aa kapat dediler sonra geldin bide üstüne ego tatmin atmak içinimi atiyorsunuz dedin bani yedin bu kadar basit oynamak zorunda degilsin kimse seni tutmuyor

Cevap
Sayfa 74 / 104
Oyun.News
Logo