Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU) ⋆ Sayfa 72 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU)

519 Gönderi
81 Üye
0 Beğeni
249.9 K Ziyaret
Gönderiler: 7
(@maverickk1)
Onbaşı

Siz gördüyseniz birşey diyemem haklısınız, ben tek sizin HC sunucusunda oynuyordum eğer ban'ı kaldırabilirseniz size bir daha böyle birşey olmayacağını garanti edebilirim orjinal oyunu sıkıntısız oyun oynamak için aldım atılma vb. olmadan benim bu konuda ihmalim olmuş kabul ediyorum, ben kendi halinde bir bankacıyım akşamdan akşama oyun oynuyorum gerekli tedbirleri alacağıma emin olabilirsiniz, yardım edebilirseniz sevinirim iyi akşamlar.

Cevap
Gönderiler: 294
(@marksman)
Teğmen

özürünüzden dolayi baninizi açiyorum denerseniz girebilirsiinz

Cevap
Gönderiler: 1
(@emanet32)
Er

ban yedim biri ilgilenebilirmi??

guidimde bu 46329d9a14d39de5bd0bd715eb583dcb

Cevap
Gönderiler: 294
(@marksman)
Teğmen

lütfen konuyu kurallara uygun sekilde açalim nick zaman vs arastirirsaniz forumda mevcut kurallar

Cevap
Gönderiler: 4
(@cangumussuyu)
Er

Malum anda kullanılan nick : sakaryali*

GUİD : 10f71af4  (Bunu gizleyin diyorsunuz ama pbss de herkesin ki kabak gibi ortada)

SW : C-TR Hardcore TDM (95.173.183.41:28960)

Tarih : 11.01.2013      00:58 civarı

Oyundan alınan mesaj : PERM BAN

Tekrar giris : BANNED from this server by server admin

Ban öncesi diyalog : Küfürlesme hakaret falan olmamıs. Arkadas sadece (sanıyorum REFEREE isimli baska bir oyuncu tarafından) haketmedigini düsündügü bir uyarı duymus.

Diğer : İyi aksamlar ctr camiası. realim rB.ATARLIYIM* belki bilirsiniz. bundan önce yüzlerce saat HARDCORE TDM ve NORMAL TDM swlerinizde oynadım bir tane bile wh kullandıgıma dair kanıt gibisinden birsey görülmemistir ama hakkımda her zaman sikayet olmustur. sırf benim sslerle ugrastıklarından basta eski üyelerinizden ctr UMUT kardesim olmak üzere bikac clan elemanıyla arkadas oldum zamanında. neyse konuya gelelim dün aksam yukarıda belirttigim saatlerde arkadasım benim pcden sakaryali* nickiyle sw a girmis ve grafikleri yeteri kadar iyi bulmadıgı icin aa yı 4x e getirmis (ben özellikle hic acmam aa yı eski sslerim varsa elinizde buyrun bakın). bu sekilde 2 3 map oynamıs sonra birinden uyarı gelince sanıyorum TR-PORSUK  isimli adminin dikkati bunun üzerine cekilmis; malum aa 4x ss kapkara şırrak diye bnm pc nin ip banlandı.. cocuga sordum duvar taradınmı diye, hayır dedi ama pencereden roket atan birini vurmus, pencere önünden kosanların kosuyoluna sıkmıs bi kac kez olay bundan ibaret.. SİZDEN RİCAM İP NİN ASIL OYUNCUSUNU GÖZ ÖNÜNE ALARAK KARARI GÖZDEN GECİRMENİZ..  Sevgiler saygılar..                      ATARLI*

Cevap
Sayfa 72 / 104
Oyun.News
Logo