Anlaşılan, sis taramaktan banlanmışsınız, ilgili adminimiz değerlendirecektir.
Anlaşılan, sis taramaktan banlanmışsınız, ilgili adminimiz değerlendirecektir.
hatirliyamicak büyük ihtimalle herkez ban kaydini kontrol ederse iyi olur arkadaslar 2 ay geçmis sonuçta
kardes bızım yegenlerde oynuyor benım pcde onlar oynarken olmustur. ben fazla bakamıyorum kac zamandır iş ten gucten pek zaman olmuyor
kardes bızım yegenlerde oynuyor benım pcde onlar oynarken olmustur. ben fazla bakamıyorum kac zamandır iş ten gucten pek zaman olmuyor
[10.20.2012 20:55:57] e368268a3378c5d09cfa35122155ccc8 "**HULK**" "88.227.14.xxx:28960" SIS TARAMA^7
Bu ban işlemini uygulayan adminimizin konuya cevap vermesi gerekiyor. Ban uygulanmasından uzun süre geçmiş, 1-2 gün kadar bekleyelim, cevap gelmezse durumunuzu diğer adminlerimizle ele alalım.
Bir süredir Call of Duty 4 TDM Hardcore SV'da oyun oynamaktayım fakat bu akşam sunucuya girmeye çalıştığımda "BAN" yediğimi fark ettim akşamdan akşama 2 saat ancak oynayabiliyorum ve tek zevkim bu diyebilirim, oyunum orjinal olduğu için keyfim biraz kaçtı sizlerden neden BAN yediğim konusunda bilgi rica ediyorum Nick Name: MAVER!CK*, herkesin iyi bir yıl geçirmesini dilerim...