Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU) ⋆ Sayfa 67 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU)

519 Gönderi
81 Üye
0 Beğeni
250 K Ziyaret
Gönderiler: 24
(@tenten)
Çavuş

zaitzevin bi suçu yok kardeşim ben banladım seni. Senin gibi adamların bu serverda işi yok. anca konuşuyosun dinlemeyi öğren. rastgele taradığın konusunda şikayet aldım.

Sonra 3 kişi aynı anda rastgele taradığın konusunda şikayette bulundu. Söylene hiç bişeye cevap vermedin.Halbuki senle aynı anda başka biri daha yaparken uyardığımda kusura bakma deyip oynuna devam etti.

Sana da görmediğini düşünerek dikkatini çekmesi dileğiyle uyari verdim. Vay efendim niye uyarı vermişim kavga çıkaracak bi durum yoktu.

Benim gözümde kick bile uyarıdır ki. Seni ne banladım ne kickledim. Bu kadar buyutup herkesin önünde admini niye uyarı verdin diye azarlayamazsin.

Ben de senle tartismaya girmem haddini aşarsan banlanırsın. Güle güle

Cevap
Gönderiler: 5
(@callofdeath)
Onbaşı

Arkadaşım Sen Yöneticisin Duyma Laflarla İş Yapacaksan Hiç Yapma. Ben Duvarda Taramam Sis de Veya Rastgelede. Şayet Şikayet Varsa Bana Sorarsın Olmadı mı Geçer İzlersin Nasıl Oynadığımı Varsa Hatam O Zaman Uyar. öyle Milletin Lafıyla Kalkıp Banlamakla Olmaz Bu İşler

Cevap
Gönderiler: 4
 PASA
(@pasa)
Er

öncelikle herkese s.a

server: cod4 hardcore TDM

nickim: PASA

olay zamanı;25.12.2007 saat 5-7 aralığı
Sali 25Aralik12 5:09:14 p.m.
banlandıkdan sonra hiçbir uyarı almadım sadece banlandığım yazıyordu bir daha girmek istediğimde de ayrıca bir yazı çımadı

banlama öncesi herşey çok iyiydi elimde ak-47 vardı perkim herzamanki gibi steady aim idi ve uzak mesafelerden nişan almadan adam vurmak hoşuma gidiyordu skorum yüksek idi "eses_ist" adlı kullanıcıda hiç nişan almıyorsun hayırdır söylemlerinde bulundu aynı şekilde 1-2 kişi daha söylendi ama kendilerine alışkanlığımın bu olduğunu söyledim. bölüm bittiğimde 123 kill im vardı yeni bölüm başladı 1 dkka bile oynamadım bi admin giriş yapıp sorgusuz sualsiz banladı kendisi hakkımı yemiştir.
Olay gerçekleştikten sonra banlıyan admine nedenini sormak için key değiştirp "PASA123" adlı nickle girş yaptım admini sordum yok dediler neden söyledimi dedim yasaklı listesinde olduğumu söylemiş ama ben bu güne kadar hiç bir adminden ne uyarı aldım ne bişey...
banlıyan adminin adınıda bilmiyorum
guid 18dd89a8

Cevap
Gönderiler: 294
(@marksman)
Teğmen

Adin pasa mi yoksa pasa aliens mi

Cevap
Gönderiler: 4
 PASA
(@pasa)
Er