Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU) ⋆ Sayfa 5 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU)

519 Gönderi
81 Üye
0 Beğeni
250.8 K Ziyaret
Gönderiler: 294
(@marksman)
Teğmen

arkadas kisisel mesajla birde küfür ediyor ....

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Mesajı bana gönder istersen, arşivleyip yasaklayalım veya forum ceza verelim.

Cevap
Gönderiler: 2
(@dahadaha)
Er

Oyun.News HARDCORE [GL-LS-MD-LMG-DuvarSisTaramaYasak]
Server IP 95.173.183.41:28960

Öncelikle ben bu server'dan banlandım. Neden olduğunu bilmiyorum ve kim tarafından. bu olay yaklaşık 1 ay önce gerçekleşti.
CTR adminlerine ulaşmaya çalıştım. Ama ulaşamadım. Sonra sizin clanın üyesi olan |C-TR|MaTiLdA  ile dün konuştum. Dedi foruma yaz belki açarlar. Ben 1-2 serverda
adminlik yaptığım için key değişip de giremiyorum. nickim : UmadBro? BaBa tagi vardı sanırım ilgilenirseniz sevinirim çünkü sizin servera girmek istiyorum.

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Oyun.News HARDCORE [GL-LS-MD-LMG-DuvarSisTaramaYasak]
Server IP 95.173.183.41:28960

Öncelikle ben bu server'dan banlandım. Neden olduğunu bilmiyorum ve kim tarafından. bu olay yaklaşık 1 ay önce gerçekleşti.
CTR adminlerine ulaşmaya çalıştım. Ama ulaşamadım. Sonra sizin clanın üyesi olan |C-TR|MaTiLdA  ile dün konuştum. Dedi foruma yaz belki açarlar. Ben 1-2 serverda
adminlik yaptığım için key değişip de giremiyorum. nickim : UmadBro? BaBa tagi vardı sanırım ilgilenirseniz sevinirim çünkü sizin servera girmek istiyorum.

Guid: f258494e Nick : BaBa>UmadBro? Ban listesinde bu şekilde yer alıyorsunuz. Banlayan admin konudan haberdar olduğunda ve ban gerekçesi hala arşivinde yer alıyorsa durumunuzu değerlendirecektir.

Cevap
Gönderiler: 2
(@dahadaha)
Er

teşekkürler. Umarım banım acılır cünkü yani kuralları biliyorum ve ihlal etmedim.

Cevap
Sayfa 5 / 104
Oyun.News
Logo