Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU) ⋆ Sayfa 29 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU)

519 Gönderi
81 Üye
0 Beğeni
250.5 K Ziyaret
Gönderiler: 1
(@rayn61)
Er

s.a ben rayn61 nickli cod4 oyuncusuyum ve yaklaşık 2 ay kadar önce olması lazım bir admin tarafından hiç uyarılmadan direk banlandım.banlanma sebebini allah var hatırlamıyorum.. sizden isteğim bu banı kaldırmanız yardım cı olursanız olumlu yada olumsuz msj atarsanız sevinirim şimdiden tşk.

Cevap
Gönderiler: 92
(@kokocan)
Uzman Çavuş

guid ini ip ni ve bize biraz detay verebilirse sorunu cozmeye calısalım

Cevap
Gönderiler: 9
(@nekosony61)
Onbaşı

Admin şu benim bann olayı ne zaman hallolacak? Bilgilendirirsen sevinirim. Açılacak ya da açılmayacak gibisinden bi cevap yeterli 🙂

Cevap
Gönderiler: 47
(@bonzi)
Çavuş

Sen bu server hakkında qlobal ali ve it 57.Alay police le birlikte demediğini koyma sonra gel burda banımı aç de yazdıklarından ne mal olduğun belli haklı olarak banlamışız.Site üyeliğinde iptal edilecek.

Ne kadar eziksin anlamadım ama hem ctr ye saydırıyorsun hem de banımı acın diyorsun çünkü sende biliyorsun ki başka oyun oynayacağın server yok bu alemde.

Fake nickle bizim serverda gezerken ne kadar zavallı olduğunu hatırla.

Olurmu.

Cevap
Gönderiler: 23
 Anzi
(@anzi)
Çavuş

nekosony61 isimli arkadaş olur da buraya gelirse okusun diye buraya da yazıyorum aynı yazıyı. 57. Alay Policce le global ali ile yaptıkları muhabbeti okuduktan sonra o muhabbetle ilgili olarak :

Şöyle sakin bir kafayla ve tarafsız bir gözle okumaya çalıştım da yukarıdaki muhabbeti; harbi çok komik la 😀 .

Yukarıdaki muhabbet seviyesi; komşu köyün delikanlılarından bahseden karıların, dedikoducu gün teyzelerinin muhabbetiyle; Kemal Sunal filimlerinde köy kahvesinde Ali Şen felan konşur ya; "Yok Şaban şöyle; yok Şaban böyle..." diye aynen o düzey arasında biryerlerde.

Yaptıkları işin sözlükteki adı DEDİKODU. Bu dedikodu ve gıybet değilse hiç birşey değildir. Mesele yüzüne konuşmamak değildir, dediklerinin kendine göre doğru olması da değildir. Mesele, birinin olmadığı bir ortamda onun hakkında konuşmaktır. Kişinin olmadığı bir ortamda onun için doğru olsa bile kötü konuşmak; GIYBETTİR. Kişinin olmadığı bir ortamda onun için yalan söyleyerek kötü konuşmak ise İFTİRADIR.

Yukarıdaki iğrenç muhabbette her ikisi de yapılmış. Ben arkadaşlara nacizane en azından tövbe etmelerini öneririm.

Muhabbet seviyesini de gördükten sonra bunu yapan kişilerle olan ilişkinin sadece ban atma şeklinde tek taraflı admin hakimiyetine dayanan ve kimin konumunun ne olduğunu karşı tarafa gösteren şeklinde olması gerektiğini düşünüyorum yani o derece muhattap olmaya değer değillerdir bu şekilde davrananlar.

GELİN DE C-TR'YE ADAMLIK ÖĞRENİN

Cevap
Sayfa 29 / 104
Oyun.News
Logo