Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU) ⋆ Sayfa 23 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU)

519 Gönderi
81 Üye
0 Beğeni
250.7 K Ziyaret
Gönderiler: 113
(@gukkan)
Astsubay

Tamam o zaman olay benden çıkmış 😀 Dediğin gibi ben geçici atmıştım,tamam muhtar da yakında yorum yapar konu aydınlanır.

Cevap
Gönderiler: 5
(@nd_okan)
Onbaşı

ben o küfür zamanındqa banlandım ve o gün gay server demedim 😉

Cevap
Gönderiler: 2
(@savas33)
Er

sabah girdigimizde Swde aimler wh ler aciliyor ve admin lerden kimse olmadigindan oyun burnumuzdan geliyor suraya sabahlari bi admin yönlendirin de su sorun cözülsün artik gelen lere kaciyor Globalin köpekleri geliyor aim acip herkesi globale yönlendiriyor 25/08/2012 tarihinde sabah 9 da  Pedratör SUNNY ve Banqer nikli sahislar aim acarak oyunu zehir etmislerdir görüldükleri zaman banlanmalarini riza ediyorum  saygilarim la |SaVaS|

Cevap
Gönderiler: 3
(@forsaken)
Er

Geçerli bir açıklama yada cevaplama olsaydı çokta güzel olacaktı hani. Gerçekten gereksiz bir ban dı ve hala giremiyorum server a

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Sizinle birlikte bir kaç kişinin daha banı listelerden silindi ve yaklaşık 45 dk. önce serverin restart edilmesi ile birlikte banlarınız kalktı. Şu an baktım ve son 45 dk. içinde tarafınıza atılan yeni bir ban ya da aynı guidi taşıyan başka bir ban da mevcut değil. Eğer hala giremiyorsanız sorun server kaynaklı değil. Tekrar deneyiniz.

Cevap
Sayfa 23 / 104
Oyun.News
Logo