Tamam o zaman olay benden çıkmış 😀 Dediğin gibi ben geçici atmıştım,tamam muhtar da yakında yorum yapar konu aydınlanır.
ben o küfür zamanındqa banlandım ve o gün gay server demedim 😉
sabah girdigimizde Swde aimler wh ler aciliyor ve admin lerden kimse olmadigindan oyun burnumuzdan geliyor suraya sabahlari bi admin yönlendirin de su sorun cözülsün artik gelen lere kaciyor Globalin köpekleri geliyor aim acip herkesi globale yönlendiriyor 25/08/2012 tarihinde sabah 9 da Pedratör SUNNY ve Banqer nikli sahislar aim acarak oyunu zehir etmislerdir görüldükleri zaman banlanmalarini riza ediyorum saygilarim la |SaVaS|
Geçerli bir açıklama yada cevaplama olsaydı çokta güzel olacaktı hani. Gerçekten gereksiz bir ban dı ve hala giremiyorum server a
Sizinle birlikte bir kaç kişinin daha banı listelerden silindi ve yaklaşık 45 dk. önce serverin restart edilmesi ile birlikte banlarınız kalktı. Şu an baktım ve son 45 dk. içinde tarafınıza atılan yeni bir ban ya da aynı guidi taşıyan başka bir ban da mevcut değil. Eğer hala giremiyorsanız sorun server kaynaklı değil. Tekrar deneyiniz.