* Banlandığınız Anda Kullandığınız Nick : NOMADS'FoRSaKeN
* GUID Numaranız : DJ4T4BA8
(Son sekiz hanesi dışındakileri gizleyiniz)
* Banlandığınız Server Adı, IP ve Port Numarası : CoDTurkiye HARDCORE 95.173.183.41:28960
* Ban Uygulamasına Maruz Kaldığınız Tarih ve Saat : 23.08.2012 Hatırlamıyorum.
* Banlandığınız Anda Oyundan Aldığınız Mesaj : wh
(var ise ekran görüntüsü)
* Banlanma Öncesinde Serverde Yaşananlar ile
İlgili Belirtmek İstediğiniz Hususlar : Ambush mapinde adamın birisi ( nickini hatırlamıyorum ) marines tarafındaki bınanın onunde pusmus beklerken duvardan sıktım ve adamı öldürdüm. WH diye şikayet etti. Umursamadım oynamaya devam ettim. Sonra muhtar beni izlemeye başlamış. Acaba adam varmı dıye baska bı du var arkadasına 2 el ates ettım ve ardından C-TR-A muhtar tarafından ilk uyarımı aldım => '' Duvar tarama yoksa kötü şeyler olacak ''
ardından uyarısını dinleyip duvara sıkmadan oynamaya başladım. 5 dakika sonrada map değişti. Strike map ine geldiğimde 1 kere flash bombası attım ve banlandım.
* Diğer Hususlar : sensivity' m " 8 " . Bilgisayarımın mousu en hızlıda. Her istediğim yere mouse anında dönüyor ve doğal olarak wh sanıyorlar. Bunun yanı sıra oyunlar sırasında AA ( anti - aliasing ) genelde açık olur nedendir bilmiyorum eskiden kalma alışkanlık. Beni banlamadan önce banlayan kişinin AA açık onu kapat SS' ine bakcam demesi yeterliydi. Direk banlaması gereksizdi. Cod 1 den beri bu oyunu oynuyorum. sırasıyla eski nicklerim (KASAP)MySTeRy [XTR]FoRSaKeN [TB]FoRSaKeN ve şuan kendime ait olan [NOMADS]FoRSaKen geçmişten bugüne bilenler bilir bir kere bile hile kullanmamışımdır. SD oyunum kötü ancak TDM de iyiyimdir. Çok iyi olmasada göz ve el reflekslerimde iyidir. İzleyerek oynarım sırf öldürme hırsıyla oynamam.
* Banlandığınız Servere Tekrar Giriş Yapmak
İstediğinizde Aldığınız Mesaj
(var ise ekran görüntüsü) :