Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU) ⋆ Sayfa 102 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU)

519 Gönderi
81 Üye
0 Beğeni
249.4 K Ziyaret
Gönderiler: 28
(@ersunca)
Çavuş

bugün gündüz iş yerindeyim akşam eve gidince tekrar dediğiniz gibi denerim. Call of Duty 4 leveller gitsin sorun değil levelleri yapmak basit 😀
bir map ın ilk 10 dalgada 8 e yekın prestige açıyorum
uğraşmalarınız için tşk ederim arkadaşlar

Cevap
Gönderiler: 28
(@ersunca)
Çavuş

levellerim gitti ama Call of Duty 4 tempban çözüldü, sw deyim şuan herkeze tşk ederim yardımlarından dolayı

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Geçmiş olsun, iyi oyunlar 😀

levellerim gitti ama Call of Duty 4 tempban çözüldü, sw deyim şuan herkeze tşk ederim yardımlarından dolayı

Cevap
Gönderiler: 1
(@dynastywarrior90)
Er

Arkadaşlar başlıkta da olduğu gibi RotU zombi servera dynwarrior90 isimli karekterle girmeye çalığıştığımda Call of Duty 4 RotU2 Zombi Server "You are temporarily banned from this server" diyor ve nedenini de bilmiyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
(@administrator)
General

Call of Duty 4 Modern Warfare RotU2 zombie server ban listesinde halihazırda hiç bir oyuncu banlı gözükmüyor. Bahsettiğiniz sorunla ilgili olarak aşağıdaki linkte bulunan konu başlığını inceleyiniz.

Oyun yolunda bulunan ctrrotu klasöründeki .iwd dosyaları dışındaki dosya ve klasörleri sildiğinizde serverden kaynaklanmayan bu sorunun düzeleceğini düşünüyorum.

Cod4 Rotu2 Server Tempban

Cevap
Sayfa 102 / 104
Oyun.News
Logo