Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU) ⋆ Sayfa 100 ⋆ Call of Duty 4: Modern Warfare ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

Call of Duty 4 Modern Warfare Ban Sorunları (ANA KONU)

519 Gönderi
81 Üye
0 Beğeni
249.5 K Ziyaret
Gönderiler: 9
(@hozocozef)
Onbaşı

gukkan senin gibilerin hayatta alıp veremediği çok şey var önce kendi kişilğinle sorunlarını hallet olgunlaştığın zaman cevap vereceğim sana

Cevap
Gönderiler: 340
(@gangster)
Teğmen

hozocozef işte orda dur o lafı edersen karşına ben dikilirim.10 tane hozocozef 1 gukkan etmez.sanki sen çok kişilikli bir insansında burda boş boş yazılar yazıyorsun.özrü kabahatinden beter.özrün sende kalsın bizim boş muhabbet edecek insanlara ihtiyacımız yok.

KONU KİLİT LÜTFEN

Cevap
Gönderiler: 113
(@gukkan)
Astsubay

Sen bizim serverimize ALT TARAFI bir hileyle girip buna eğlence de;sonra da bana olgunluktan bahset.Bence sen adını bile artık unuttuğum pis olan serverde oyna burda dürüst insanlar oynar çünkü hadi.

Cevap
Gönderiler: 156
(@melekkrl)
Astsubay

sana değiştiğini kanıtlama fırsatı tanındı . . . sen bu fırsatı  bizim eski admin imize saldırarak değerlendirmeyi seçtin . . . bu senin tercihindir . . . bizim tercihimizde adminliğimizi yapmış eski klan arkadaşımıza toz kondurmamaktır . . .  konu kilitlendi . . . .

Cevap
Gönderiler: 13
(@jimstark)
Onbaşı

Arkadaşlar...bu şekilde konuşma ve tutum sergilerseniz her ikinizde sw den banlanirsiniz...Üsluba dikkat lütfen...Yetkili admin mutlaka konuya dahil olucaktır

Cevap
Sayfa 100 / 104
Oyun.News
Logo