Bu konu başlığı, forumda mevcut bulunan ve Call of Duty 4 you have been permanently banned from this server, Call of Duty 4 you are temporarily banned from this server, GUID ban ve benzeri ban sorun/hataları nedeniyle açılan çok sayıdaki konunun birleştirilmesiyle oluşturulmuştur. Lütfen tüm sayfaları inceleyiniz, teşekkürler.
Call of Duty 4 servere girmek isterken ''You are permanently banned from this server'' hatası alıyorum arkadaşlar.
* Banlandığınız Anda Kullandığınız Nick :Cevo (TURKEY)
* GUID Numaranız :
(Son sekiz hanesi dışındakileri gizleyiniz)
* Banlandığınız Server Adı, IP ve Port Numarası :Call Of Duty 4 HardCore Server (IP:95.173.183.41:28960)
* Ban Uygulamasına Maruz Kaldığınız Tarih ve Saat :20.30-21.00 15.05.2012
* Banlandığınız Anda Oyundan Aldığınız Mesaj :Kicked
(var ise ekran görüntüsü)
* Banlandığınız Servere Tekrar Giriş Yapmak
İstediğinizde Aldığınız Mesaj
(var ise ekran görüntüsü) : You are permanently banned from this server.
* Banlanma Öncesinde Serverde Yaşananlar ile
İlgili Belirtmek İstediğiniz Hususlar : banlanmadan hemen önce yaşanan bişey yok. olay 4-5 aylık. yaklaşık 4-5 ay önce admin benden şüphelenmiş ki benim bundan haberim bile yok bana bişey söylenmedi bu konuda. oynarken birden banlandım. ve birdaha server a giremedim. çaresiz gittim oyuna 40 tl daha verip tekrar aldım. sonra gayet normal oynuyordum. hiçbir şikayet yoktu taki bu güne kadar. bu gün daha adam öldürmeden banlandım. sebebi 4-5 ay önceki şüphelerden dolayı yasaklı olmammış. adminler isteyen biri veya birkaçı pc me teamviewerdan bağlanıp inceleyebilirler. 1.5 yıldır call of duty mw1 oynuyorum annemin babamın üzerine yemin ederim hiç wh indirmedim hatta araştırmadım bile öyle programları. oyunculardan da wh olduğum konusunda bir şikayet veya bir söylem gelmedi bana.
* Diğer Hususlar: Yok.