Modern Warfare 3 Oyun Yükleme Hataları ve Çözüm Önerileri ⋆ Sayfa 7 ⋆ Call of Duty 8: Modern Warfare 3 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Modern Warfare 3 Oyun Yükleme Hataları ve Çözüm Önerileri

42 Gönderi
15 Üye
1 Beğeni
33.3 K Ziyaret
Gönderiler: 1
(@berkay-kaya)
Er

Merhaba akadaşlar. DVD yoluyla CoD MW3 yükledim. Herşey tıkırında ama survival moda girince oyun hata veriyor ve açılmıyor. Nereye baktıysam dosya vs bişey bulup indirip yapamadım. İçimde heves kaldı 🙁 Lütfen hatanın çözümünü bilen varsa dosya paylaşımı veya çözümünü paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

Modern Warfare 3 singleplayer oynayabiliyor fakat survival modu oynayamıyorsanız upload eden tarafından dosyalar ayıklanmış ya da DVD bozuk olabilir. Bu durumda sağlam bir yerden indirip yeniden kurmak çözüm olabilir.

Merhaba akadaşlar. DVD yoluyla CoD MW3 yükledim. Herşey tıkırında ama survival moda girince oyun hata veriyor ve açılmıyor. Nereye baktıysam dosya vs bişey bulup indirip yapamadım. İçimde heves kaldı 🙁 Lütfen hatanın çözümünü bilen varsa dosya paylaşımı veya çözümünü paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Cevap
Gönderiler: 4
(@hekaj)
Er

Merhabalar cod mw3'ü indirdim oyunu açıyorum ama yazılar çince gibi sarı beyaz değişik bir renkte el bombası patlayınca ekranın yarısı pariztlenmiş gibi 3-4 sn gidiyor ayarlarda hiç bir şey yapamıyorum yazılar net değil 🙁

ekran kartımda güncel sizce ne yapabilirim tekrar indirme dışında önerebileceğiniz bir yol var mı? Teşekkürler...

Cevap
1 Yanıt
Admin
(@administrator)

General

Ekran kartı sürücüleriniz güncelse bağlantıdaki DirectX End-User Runtime Web Installer'i indirip ya da aşağıda da gösterdiğim oyun yolunda  bulabileceğiniz DXSETUP.exe'yi çalıştırıp DirectX kurulumunu yaptıktan sonra deneyebilirmisiniz?

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Call of Duty Modern Warfare 3\Redist\DirectX

Ayrıca yine oyun yolundaki Redist klasöründe de bulabileceğiniz Microsoft Visual C++ kurulumunu ve kurulumunu yaptıktan sonra varsa Windows Update Merkezi üzerindeki güncellemelerini yapıp kontrol edebilir misiniz?

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Call of Duty Modern Warfare 3\Redist
Gönderen: @hekaj

Merhabalar cod mw3'ü indirdim oyunu açıyorum ama yazılar çince gibi sarı beyaz değişik bir renkte el bombası patlayınca ekranın yarısı pariztlenmiş gibi 3-4 sn gidiyor ayarlarda hiç bir şey yapamıyorum yazılar net değil 🙁

ekran kartımda güncel sizce ne yapabilirim tekrar indirme dışında önerebileceğiniz bir yol var mı? Teşekkürler...

Cevap
(@hekaj)
Er

Teşekkür ederim hepsini yaptım ama olmadı oyunu silip tekrar yükledim yazdıklarınızı teker teker yine yaptım olmadı yazılar hala okunmaycak şekilde:

Modern Warfare 3 Ekran Yazilari Sorunu 1

Modern Warfare 3 Ekran Yazilari Sorunu 2

Modern Warfare 3 Ekran Yazilari Sorunu 3

Modern Warfare 3 Ekran Yazilari Sorunu 4

Cevap
1 Yanıt
Admin
(@administrator)

General

Verdiğiniz ekran görüntülerine göre MW3'ün main klasöründe bulunan localized_.....iwd dil dosyalarında bozukluk var gibi görünüyor.

Ayrıca oyun ana yolunda bulunan localization.txt dosyasını açıp en başında hangi dil (english vb.) yazıyor, bakabilir misiniz?

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Call of Duty Modern Warfare 3/localization.txt

Teşekkür ederim hepsini yaptım ama olmadı oyunu silip tekrar yükledim yazdıklarınızı teker teker yine yaptım olmadı yazılar hala okunmaycak şekilde:

Cevap
(@hekaj)
Er

Oyun ana yolunda bulunan localization.txt dosyasının başında:english yazıyor.

Cevap
1 Yanıt
Admin
(@administrator)

General

Bu durumda hatanın localization.txt dosyasının yokluğundan ya da içeriğinin bozukluğundan kaynaklanmadığını düşünebiliriz.

Yukarıda bahsettiğim Modern Warfare 3 ../main klasöründe bulunan localized_english_iwXX.iwd dosyalarınızın KB cinsinden boyutlarını kendi oyununumdan aldığım aşağıdaki ekran görüntüsündekilerle karşılaştırabilir misiniz?

Düzenleme: Ayrıca şimdi farkettim. Aşağıya da alıntıladığım mesajınızda :english yani iki nokta üstüste english yazmışsınız, yazım hatanız herhalde. localization.txt dosyasının başında sadece english yazıyor dimi?

Mw3 Localized English Iw00 Iw11 Files List

Oyun ana yolunda bulunan localization.txt dosyasının başında:english yazıyor.

Cevap
Sayfa 7 / 8
Oyun.News
Logo