Bendeki farklı konumlardaki 3 adet MW3 kurulumunun ../zone/english klasörlerini inceledim. ../english klasörünün boyutu 4.75 Gb. görünüyor hepsinde de. Diğer Modern Warfare 3 oyunlarımın DLC ve TR yama dosyalarından arındırılmış boyutları ise 13.8 Gb. civarında.
C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/Call of Duty Modern Warfare 3/zone/english
İnternet ortamındaki oyun sürümlerinde boyutları azaltmak maksadıyla multiplayer vb. singleplayer oynanışlarını etkilemeyecek dosyaları çıkararak setup'ları yeniden paketliyorlar.
Böylece download kolaylığı sağlamış oluyorlar. Sizdeki zone/english klasörünün boyutu 3.40 Gb. olduğuna göre bazı dosyalar ayıklanmış görünüyor. Bu durumda tavsiyem oyunun tam ve temiz bir sürümünü bulup kurmanız yönünde.
Oyunu yüklettim sırf Survival Mod oynamak için. Yükleyen arkadaş sağolsun normal oyunu kurmuş SURVIVAL MODE yok! Survival mode'dan ne zaman bir bölüm seçsem şu hatayı alıyorum; ERROR: could not find zone 'mp_interchange.ff'
zone/english klasörünün bende ki boyutu; 3.40 Gb. Oyunun bendeki boyutu 11 Gb.
Başka yerlere baktım, eksik kurmuş, bilmem ne Box'dan kurmuşsa diyor. Aramadığım yer kalmadı çözümünü. Mesela netten londra bölümünün pachtini buldum onu attım oyuna girdim londrayı açtım yine hata alıyorum. Çözümü nedir arkadaşlar?