Modern Warfare 3 Oyun Yükleme Hataları ve Çözüm Önerileri ⋆ Sayfa 6 ⋆ Call of Duty 8: Modern Warfare 3 ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Modern Warfare 3 Oyun Yükleme Hataları ve Çözüm Önerileri

42 Gönderi
15 Üye
1 Beğeni
33.3 K Ziyaret
Gönderiler: 1
(@36turkey06)
Er

Oyunu yüklettim sırf Survival Mod oynamak için. Yükleyen arkadaş sağolsun normal oyunu kurmuş SURVIVAL MODE yok! Survival mode'dan ne zaman bir bölüm seçsem şu hatayı alıyorum; ERROR: could not find zone 'mp_interchange.ff'

Modern Warfare 3 Survival Mode: ERROR: could not find zone ''mp_..map_mapname...ff''

zone/english klasörünün bende ki boyutu; 3.40 Gb. Oyunun bendeki boyutu 11 Gb.

Başka yerlere baktım, eksik kurmuş, bilmem ne Box'dan kurmuşsa diyor. Aramadığım yer kalmadı çözümünü. Mesela netten londra bölümünün pachtini buldum onu attım oyuna girdim londrayı açtım yine hata alıyorum. Çözümü nedir arkadaşlar?

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
(@administrator)
General

Bendeki farklı konumlardaki 3 adet MW3 kurulumunun ../zone/english klasörlerini inceledim. ../english klasörünün boyutu 4.75 Gb. görünüyor hepsinde de. Diğer Modern Warfare 3 oyunlarımın DLC ve TR yama dosyalarından arındırılmış boyutları ise 13.8 Gb. civarında.

C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/Call of Duty Modern Warfare 3/zone/english

İnternet ortamındaki oyun sürümlerinde boyutları azaltmak maksadıyla multiplayer vb. singleplayer oynanışlarını etkilemeyecek dosyaları çıkararak setup'ları yeniden paketliyorlar.

Böylece download kolaylığı sağlamış oluyorlar. Sizdeki zone/english klasörünün boyutu 3.40 Gb. olduğuna göre bazı dosyalar ayıklanmış görünüyor. Bu durumda tavsiyem oyunun tam ve temiz bir sürümünü bulup kurmanız yönünde.

Oyunu yüklettim sırf Survival Mod oynamak için. Yükleyen arkadaş sağolsun normal oyunu kurmuş SURVIVAL MODE yok! Survival mode'dan ne zaman bir bölüm seçsem şu hatayı alıyorum; ERROR: could not find zone 'mp_interchange.ff'

zone/english klasörünün bende ki boyutu; 3.40 Gb. Oyunun bendeki boyutu 11 Gb.

Başka yerlere baktım, eksik kurmuş, bilmem ne Box'dan kurmuşsa diyor. Aramadığım yer kalmadı çözümünü. Mesela netten londra bölümünün pachtini buldum onu attım oyuna girdim londrayı açtım yine hata alıyorum. Çözümü nedir arkadaşlar?

Cevap
Gönderiler: 2
 burn
(@burn)
Er

merhaba call of duty modern warfare 3 main klasöründe "iw_15.iwd" dosyası eksik internetten aradım bulamadım elinde olan varsa uplad ederse çok sevinirim iyi akşamlar...

Cevap
Admin
(@administrator)
General

MW3 iw_15.iwd dosyasını aşağıdan indirebilirsiniz. Arşiv dosyasından çıkarınız ve main klasörüne atınız, iyi oyunlar.

../Call of Duty Modern Warfare 3/main/iw_15.iwd

Modern Warfare 3 iw_15.iwd: DOWNLOAD

merhaba call of duty modern warfare 3 main klasöründe "iw_15.iwd" dosyası eksik internetten aradım bulamadım elinde olan varsa uplad ederse çok sevinirim iyi akşamlar...

Cevap
2 Yanıt
(@yagiz-erdem)

Er
Gönderiler: 1

@administrator Modern Warfare 3 oyununa giriyorum, hikayeyi başlattığım an oyun çöküyor ve intro.ff doyası bulunamadı tarzında bir hata alıyorum. Çok aradım bulamadım, 2 saatir araştırıyorum, nolursun yardım edin.

Cevap
Admin
(@administrator)

General

Modern Warfare 3 intro.ff dosyasını aşağıdan indirebilirsiniz. Dosyayı zip'ten çıkarınız ve zone/english klasörüne atınız, iyi oyunlar.

./Call of Duty Modern Warfare 3/zone/english/intro.ff

Modern Warfare 3 iw_15.iwd: DOWNLOAD

Gönderen: @yagiz-erdem

Modern Warfare 3 oyununa giriyorum, hikayeyi başlattığım an oyun çöküyor ve intro.ff doyası bulunamadı tarzında bir hata alıyorum. Çok aradım bulamadım, 2 saatir araştırıyorum, nolursun yardım edin.

Cevap
Gönderiler: 2
 burn
(@burn)
Er

çok teşekkür ederim  🙂 🙂

Cevap
Sayfa 6 / 8
Oyun.News
Logo