Call of Duty Ghosts Donma, Kasma, Kurulum vb. Çeşitli Sorun Çözümleri ⋆ Sayfa 6 ⋆ Call of Duty Ghosts ⋆ Forum | Oyun.News
Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty Ghosts Donma, Kasma, Kurulum vb. Çeşitli Sorun Çözümleri

28 Gönderi
11 Üye
1 Beğeni
40.3 K Ziyaret
Gönderiler: 3262
(@administrator)
General

Başka çözüm olarak firewall yazılımları kullanılabilir ama zahmetli biraz.

Ben c sürücüsünede d sürücüsüne de kurdum denedim aynı hataları aldım. O zaman bi cra*k yapayım tekrar dönücem size.

Kaptan eyvallah oldu sağol cra*k değiştirdim sıkıntı yok çalışıyor oyun 🙂

Bu arada şöyle bi giriyim dedim antivirüs kapalı ve internet kapalı kurdum ben ghostu fakat şuan girmiyor internetim aktif ve antivirüsümde aktif antivirüsü devredışı bıraktığımda da girmiyor ve steam_api64.dll hatası veriyor yine ben hep bu oyuna girdiğimde interneti kapatıcakmıyım yoksa başka çözüm yolu varmıdır ?

Edit: Mesajlar birleştirildi.

Cevap
Gönderiler: 4
(@koray-yildiz)
Onbaşı

Call of Duty Ghost'u kurdum sonundaki kurulumları da yaptıp cr***k dosyasını da çalıştırdım. Exeyi çalıştırınca herhangi bir tepki almadım. Aynı işlemleri başka bir pc de yapınca orada çalıştı. Windows 8 uyumlu olarak çalıştırdım ve yönetici olarak da çalıştırdım ama herhangi bir tepki almadım. Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Benim için şöyle önemli oğlum bu uyun türlerini çok seviyor o yüzden yardımlarınızı bekliyorum.

İşletim sistemi 10
İşlemci i7 4712MQ CPU 2.30 Ghz
RAM 8GB
Ekran Kartı Nidia Geforce 820M 2GB

Cevap
Gönderiler: 3262
(@administrator)
General

Forumdaki başka bir bağlantının altından Call of Duty Ghosts açılmama sorunu ile ilgili yazdığınızda oyunu yönetici olarak çalıştırmanızı tavsiye etmiştim. Ama bu önerim sorunu gidermeye yeterli olmamış anlaşılan.

NVidia Geforce 820M 2 Gb. 64-Bit DirectX 12 ekran kartınız Call of Duty Ghosts Sistem Gereksinimleri'nin oldukça altında kalsa da Call of Duty Ghosts'u açmak ve düşük grafik ayarları ile ekran çözünürlüklerinde oynamak için yeterli.

Tavsiyem sisteminizin internet bağlantısını kesip update dosyalarını tekrar attıktan sonra oyunu yönetici olarak çalıştırıp denemeniz yönünde.

Call of Duty Ghost'u kurdum sonundaki kurulumları da yaptıp cr***k dosyasını da çalıştırdım. Exeyi çalıştırınca herhangi bir tepki almadım. Aynı işlemleri başka bir pc de yapınca orada çalıştı. Windows 8 uyumlu olarak çalıştırdım ve yönetici olarak da çalıştırdım ama herhangi bir tepki almadım. Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Benim için şöyle önemli oğlum bu uyun türlerini çok seviyor o yüzden yardımlarınızı bekliyorum.

İşletim sistemi 10
İşlemci i7 4712MQ CPU 2.30 Ghz
RAM 8GB
Ekran Kartı Nidia Geforce 820M 2GB

Cevap
Sayfa 6 / 6
Oyun.News
Logo