Allah Hazırlarımızı Kabul Eder İnşallah...
Tüm Codtürkiye ailesinin kurban bayramı mubarek ve bereketli olsun.
Maden Suyu Stoklamaya Başlayın 😀
klanımızın ve ülkemizin kurban bayramı kutlu olsun . . . baklava tepsilerine düşün emi 😀
Tüm silah arkadaşlarımın kurban bayramını kutlarım. Nice bayramlara.
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN !
29 Ekim Cumhuriyetimizin 89. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun! Başta Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan aşkı uğruna canlarını vermiş Aziz Şehitlerimizi bir defa daha rahmet ve minnetle anıyoruz.
Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
Mustafa Kemal Atatürk
NE MUTLU TÜRK ' ÜM DİYENE . . !
Bayramınız kutlu olsun, milletimiz var olsun.
Biraz geç oldu ama Bayramımız kutlu olsun.
Girmekte olduğumuz 2013 yılının herkese sağlık, mutluluk, huzur ve başarılar getirmesini dileriz. İyi seneler...
abilerim ablalarım kardeşlerim dostlarım bir yılı daha geride bırakıcaz bu akşam.. hep birlikte çok güzel vakitler geçirdik bir yıl daha geçirmeye varmıyız:) nice yıllara diyorum.. elveda 2012 Hoşgeldin beya 2013:D
Cod Türkiye ailesine önce "Sağlıklıklı" bir yıl ve bol ve bereketli kazançlar diliyorum.
Adminlere whsiz,aimsiz,küfürsüz oyuncular ve kendime de internet diliyorum 😀
yeni yıl herkese saglık mutluluk para ve huzur verir inşallah..herkese mutlu yıllar
sevgili nail buba'ya not yazdım biletime isabet ederse en son sistem server makinası yapıcam 😀
o zaman işte çekicem kılıcımı eheuheue
sizleri seviyorum
tüm codturkiye ailesinin ve sv lerimizde oynayan oyuncuların yeni yılını kutlarım 😀
Nice senelere 2.Ailem ile 😀
Zulmün saraylarını yıkıp,
Mazlumun medeniyetini inşâ eden
Kutlu devrimciye selam olsun!
Doğum günün kutlu olsun!
Hepinizin Mevlid Kandili Mübarek Olsun!