Call of Duty Modern Warfare 3 Türkçe Yama ⋆ Sayfa 3 ⋆ CoDPatch ⋆ Forum | Oyun.News
Call of Duty Modern...

Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty Modern Warfare 3 Türkçe Yama

24 Gönderi
10 Üye
6 Beğeni
148.1 K Ziyaret
Gönderiler: 6
(@cikocans)
Onbaşı

bende komple türkçe sanmıştım.emeğiniz için teşekkürler.
bi de yamayı kurmadan sorunsuz çalışan oyun kurunca disc read error! hatası verdi

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

MW3 disc read error/hatası çözümü için aşağıya alıntıladığım önerilerimin yanısıra oyun kısa yolunun doğru hedefi gösterdiğinden de emin olunuz. Ayrıca players2 klasörünü kesip masaüstüne yedekledikten sonra da oyuna girmeyi deneyiniz.

C:/Program Files (x86)/Steam/SteamApps/common/Call of Duty Modern Warfare 3/players2
D:/Activision/Call of Duty Modern Warfare 3/players2

Modern Warfare 3 disk read error hatası çözümü için önerilerim şunlar;

* Oyunu yönetici olarak çalışacak şekilde ayarlayınız.

* Hard diskinize birleştirme işlemi uygulayınız. Harddisk birleştirme ve PC sorunları çözümü için Advanced SystemCare Free yazılımını kullanabilirsiniz.

* Modern Warfare 3 oyunu C:/ üzerinde kurulu değilse birincil harddiskinize kurunuz.

bende komple türkçe sanmıştım.emeğiniz için teşekkürler.
bi de yamayı kurmadan sorunsuz çalışan oyun kurunca disc read error! hatası verdi

Cevap
Gönderiler: 1
(@tarikcansaybak)
Er

Beyler yardım edin az, o çevirinin türkçe dublaj yamasını yükledim yaptım her şeyi. MW3 menü türkçe ama ne altyazılar türkçe ne de sesler napıcam?

Cevap
Gönderiler: 3262
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

Sitemizde bulunan MW3 yama, yayımlanan çalışmanın ilk versiyonun olup oyunun ana menüsünde bir değişiklik oluşturmuyor. Bu hususu, TR yama kurulu MW3 oyunumu şu an açıp tekrar kontrol ettim ve yaptığım diğer testlerde de tespit etmiştim.

Bahsettiğiniz sitenin download sayfasındaki butonu incelediğimde ''Eklenme Tarihi: 10.01.2017'' tarihinde link/buton güncellemesi görünüyor ama bu sadece link güncellemesini gösteren bir ibare sanırım.

İlgili yazılarında da yeni bir versiyonun çıktığına dair bir güncelleme/açıklama mevcut değil. Bu yüzden ana menünüz nasıl değişmiş olabilir merak ettim, yani acaba yeni bir versiyon mu çıktı acaba diye.

Zaman zaman bazı oyuncuların sistem kaynaklarındaki yetersizlikler setup'ın kaynak taleplerini karşılayamaması nedeniyle sorunlar oluşabilse de sitemizde bulunan MW3 yama/dublaj çalışmasına ait setup dosyasında herhangi bir bozukluk bulunmamaktadır.

Tavsiyem t*rrent ya da diğer seçeneklerden yamayı indirip kurulumu tekrarlamanız yönünde olacak. Eğer sorun devam ederse yamayı kaldırıp ve hatta gerekirse oyunu da kaldırıp oyunu tekrar kurduktan sonra yamanın kurulu halini oyun yoluna atınız.

Detaylı yorumları ise bu sayfanın aşağıdaki ana linki üzerindeki Disqus yorumlarından inceleyebilirsiniz.

Not: Açtığınız konuyu ilgili bu başlığa taşıdım.

Beyler yardım edin az, o çevirinin türkçe dublaj yamasını yükledim yaptım her şeyi. MW3 menü türkçe ama ne altyazılar türkçe ne de sesler napıcam?

Cevap
Gönderiler: 1
(@darktower)
Er

COD Modern Warfare 3 tekrardan oynamak için indirdim. Ama Oyun çevirinin yapmış olduğu Türkçe Dublaj hoşuma gitmiyor.

Bende sadece alt yazıları Türkçeleştiren yamayı arıyorum ama bulamadım. Bulabilen ya da kendi arşivinden COD Modern Warfare 3 Türkçe Alt yazı yamasını paylaşırsa çok sevinirim.  🙂

Cevap
Sayfa 3 / 5
Oyun.News
Logo