Call of Duty 4 Türkçe Yama ⋆ Sayfa 2 ⋆ CoDPatch ⋆ Forum | Oyun.News
Call of Duty 4 Türk...

Bildirimler
Tümünü temizle

[Sabit] Call of Duty 4 Türkçe Yama

20 Gönderi
6 Üye
1 Beğeni
113 K Ziyaret
Gönderiler: 2
(@yidar)
Er

Teşekkür ederim

Cevap
Gönderiler: 21
(@nazif03)
Çavuş

türkce yamayi yapamadim kurulü halde indirdigimdende bir sonuc cikmadi türkce bat ta tikladigimda acilma olmuyor

unısn000exe yenıne tikladigimda türkce yama ve birlesenleri kaldirmak isterminiz diyor ne yapmam lazim

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

CoD4 Türkçe yamayı iw3sp.exe üzerinden çalıştırıp deneyiniz, ben o şekilde çalıştırdığımda bir sorun çıkmıyor. Ayrıca TR yama oyunun son versiyonunda (v.1.7) çalışacak şekilde yapılmış. Yamayı kurmadan önce resmi/official patchleri yüklemiştiniz dimi?

unins000.exe TR yama ile gelen ve yamayı kaldırmak için bir uygulama. Eğer Türkçe yamayı kaldırmak isterseniz direk unins000.exe üzerinden ya da Denetim Masası > Proğram Kaldır veya Değiştir > Call of Duty 4 - Modern Warfare Türkçe Yama seçeneği üzerinden kaldırabilirsiniz.

türkce yamayi yapamadim kurulü halde indirdigimdende bir sonuc cikmadi türkce bat ta tikladigimda acilma olmuyor
unısn000exe yenıne tikladigimda türkce yama ve birlesenleri kaldirmak isterminiz diyor ne yapmam lazim

Call of Duty 4 Modern Warfare Türkçe Yama Kaldırma

Cevap
Gönderiler: 21
(@nazif03)
Çavuş

parlari yukledim  mp da 1.8-16 1 yaziyor geri 1.7 mi yapmam gerek m.p oyununa girerken sag kösede yapımcı logosu var ama oyun turkce degıl oyunun icinden birsey secmem gerekmiyor dimi sp girerken herhangı bir logo felan yok
olmazsa bu sekılde oynayacagım artık

Cevap
Gönderiler: 3280
Admin
Konu Sahibi
(@administrator)
General

Şu an sistemimdeki; C: (Steam'li) ve D: üzerinde kurulu son sürüm (1.7.568) ve D: üzerinde son sürüm ve Türkçe yaması yapılmış 3 oyunumun hem singleplayer hem de multiplayer menülerini emin olmak için kontrol ettim. Görselde de gösterdiğim şekilde Call of Duty 4 multiplayer menüsünün sağ altta tarafında versiyon numarası olarak 1.7.568 yazılı olması gerekiyor. Singleplayer menüsünde ise versiyon numarası bulunmaz. Sizde kurulu oyunun mp menüsünde 1.8-16 1 yazıyorsa ya oyun editlenmiş bir sürümdür ya da mod kurulmuştur.

CoD4 TR yama ise sadece singleplayer'ı Türkçeleştirir, multiplayerda herhangi bir değişiklik yapmaz. Singleplayeri açtığınızda herhangi hata vermiyorsa o şekilde oynarsınız artık.

parlari yukledim  mp da 1.8-16 1 yaziyor geri 1.7 mi yapmam gerek m.p oyununa girerken sag kösede yapımcı logosu var ama oyun turkce degıl oyunun icinden birsey secmem gerekmiyor dimi sp girerken herhangı bir logo felan yok
olmazsa bu sekılde oynayacagım artık

Call of Duty 4 Modern Warfare Türkçe Yama Versiyon

Cevap
Sayfa 2 / 4
Oyun.News
Logo